Çözüldü✓ Sanırım RX 9070 XT aldığıma pişman oldum

6500xt RX 6600 ve 7700xt bu modelleri kullanmış biri olarak wattman ve coil whine den çekmediğim kalmadı 3-5 fazla olsun Nvidia olsun
Hocam neden 3 kere aldınız o zaman :D, ben sorun yaşasam bir daha almazdım.

Hocam neden 3 kere aldınız o zaman :D, ben sorun yaşasam bir daha almazdım.
Fiyatlar iyiydi 7000 serisinde hadi düzelmiştir bi şans daha veriyim dedim ama tövbe ettim iflah olmaz bunlar size tavsiyem elden çıkarıp 5070 yada 5070 ti alın

dediğim ayarlarda bi aç re9 u 5070 ile bakalım. en optimize oyunlardan biri bu arada gerisini hayal et
Gayet iyi bence. Frame Generation ve DLSS açarsın, oyun akar gider. VRAM kullanımı zaten 10.5 GB. Dediğim gibi, bu kartın VRAM'i 16 GB olmalıydı; ama yine de 2K ultra-yüksek ayarlar için yeterli bir kart olduğunu düşünüyorum.

Gayet iyi bence. Frame Generation ve DLSS açarsın, oyun akar gider. VRAM kullanımı zaten 10.5 GB. Dediğim gibi, bu kartın VRAM'i 16 GB olmalıydı; ama yine de 2K ultra-yüksek ayarlar için yeterli bir kart olduğunu düşünüyorum.
2k ultra+ptx+dlss quality modunda vram kullanımı 12gb ve 44fps. bu mu iyi? mfg 2x açınca vram kullanımı 100mb kadar düşüyo fps 70 lerde ama drop yiyo %1 ve %0.1 fps değerlerine bakın arkadaşlar kendi attığınız videolarda 5070 in rezaleti ortada

Fiyatlar iyiydi 7000 serisinde hadi düzelmiştir bi şans daha veriyim dedim ama tövbe ettim iflah olmaz bunlar size tavsiyem elden çıkarıp 5070 yada 5070 ti alın
3 defa zar atmışsınız 3 üde kötü gelmiş hocam birazda kendimizi sorgulamak lazım ya firmadan çıkmış gibi muhabbet 😆

2k ultra+ptx+dlss quality modunda vram kullanımı 12gb ve 44fps. bu mu iyi? mfg 2x açınca vram kullanımı 100mb kadar düşüyo fps 70 lerde ama drop yiyo %1 ve %0.1 fps değerlerine bakın arkadaşlar kendi attığınız videolarda 5070 in rezaleti ortada
kendi elinizle beni haklı çıkarıyosunuz şsldfjnglşjdfsngjlm

Bana saldırıp beni fanboylukla, cahillikle suçlayanlar bu insanların paralarını, haklarını nasıl ödeyecekler bilmiyorum. AMD ekran kartlarında sorun yaşayınca düzelten değil, oyalayan bir firmadır, RX400 serisi sorunlu çıktı "Bekleyin yazılımla düzelecek" dediler, 500 serisinde sorun çıktı "Psu'nuz, işlemciniz kötüdür, değiştirin" dediler değiştirdim, sonra "driver çıkacak düzelir" dediler ben Rx590'dan sonra AMD almadım, sonra Rx5000 ve 6000 serisi çıktı, bir dünya sorun yaşandı çökmeler kapanmalar ayar sorunları, hepsinde forum forum gezinip çözüm aramalar, sorun küçümseyip "Bunlar basit şeyler şöyle böyle yap düzelir, AMD kötüleme" diyenler dolu etraf. Kimse kusura bakmasın kardeşim 3-5k fazla veririm ya da 10 FPS az alırım ama tertemiz oynarım herşeyimi gider 9070xt yerine RTX5070 ya da RTX5060Tİ alır işime bakarım. 4070S kullanıyorum aktif olarak Allah nazarlardan saklasın tertemiz oynuyorum, ondan önce RX590'dan 3060'a geçmiştim 3060'a geçince dünya varmış demiştim. AMD hâla bir arpa boyu yol almadı, bu satışlarla, bu gariban malı sevicilikle, ucuz mal sevicilikle de düzelmeyecek. Nvidia, İphone'un Pro max'i ise, AMD Poco'nun kaçak Telefonudur.

3 defa zar atmışsınız 3 üde kötü gelmiş hocam birazda kendimizi sorgulamak lazım ya firmadan çıkmış gibi muhabbet 😆
Teknoloji konusunda şans 0 ölü pixelden iade ettiğim monitörlerin haddi hesabı yoktur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,939
Üyeler
194,744
Son üye
hakanyrln
Geri