PolatAlemdarr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 630
Siz hangi modelleri kullanmıştınız
Siz hangi modelleri kullanmıştınız
Şanssızlık hocam geçmiş olsunO zarı bi ben tutturamadım
Hocam neden 3 kere aldınız o zaman6500xt RX 6600 ve 7700xt bu modelleri kullanmış biri olarak wattman ve coil whine den çekmediğim kalmadı 3-5 fazla olsun Nvidia olsun
Fiyatlar iyiydi 7000 serisinde hadi düzelmiştir bi şans daha veriyim dedim ama tövbe ettim iflah olmaz bunlar size tavsiyem elden çıkarıp 5070 yada 5070 ti alınHocam neden 3 kere aldınız o zaman, ben sorun yaşasam bir daha almazdım.
9070 xt yerine alacağım kart anca 24+ gb vramli nvidia olur ben memnunum şu anlıkFiyatlar iyiydi 7000 serisinde hadi düzelmiştir bi şans daha veriyom dedim ama tövbe ettim iflah olmaz bunlar size tavsiyem elden çıkarıp 5070 yada 5070 ti alın
dediğim ayarlarda bi aç re9 u 5070 ile bakalım. en optimize oyunlardan biri bu arada gerisini hayal et
Size düzgünü denk gelmiş yoksa illallah ederdiniz9070 xt yerine alacağım kart anca 24+ gb vramli nvidia olur ben memnunum şu anlık
2k ultra+ptx+dlss quality modunda vram kullanımı 12gb ve 44fps. bu mu iyi? mfg 2x açınca vram kullanımı 100mb kadar düşüyo fps 70 lerde ama drop yiyo %1 ve %0.1 fps değerlerine bakın arkadaşlar kendi attığınız videolarda 5070 in rezaleti ortadaGayet iyi bence. Frame Generation ve DLSS açarsın, oyun akar gider. VRAM kullanımı zaten 10.5 GB. Dediğim gibi, bu kartın VRAM'i 16 GB olmalıydı; ama yine de 2K ultra-yüksek ayarlar için yeterli bir kart olduğunu düşünüyorum.
3 defa zar atmışsınız 3 üde kötü gelmiş hocam birazda kendimizi sorgulamak lazım ya firmadan çıkmış gibi muhabbetFiyatlar iyiydi 7000 serisinde hadi düzelmiştir bi şans daha veriyim dedim ama tövbe ettim iflah olmaz bunlar size tavsiyem elden çıkarıp 5070 yada 5070 ti alın
kendi elinizle beni haklı çıkarıyosunuz şsldfjnglşjdfsngjlm2k ultra+ptx+dlss quality modunda vram kullanımı 12gb ve 44fps. bu mu iyi? mfg 2x açınca vram kullanımı 100mb kadar düşüyo fps 70 lerde ama drop yiyo %1 ve %0.1 fps değerlerine bakın arkadaşlar kendi attığınız videolarda 5070 in rezaleti ortada
meczup bir varlıksın başka yorum yok3 defa zar atmışsınız 3 üde kötü gelmiş hocam birazda kendimizi sorgulamak lazım ya firmadan çıkmış gibi muhabbet![]()
Teknoloji konusunda şans 0 ölü pixelden iade ettiğim monitörlerin haddi hesabı yoktur3 defa zar atmışsınız 3 üde kötü gelmiş hocam birazda kendimizi sorgulamak lazım ya firmadan çıkmış gibi muhabbet![]()