Bugün maalesef monitörüm kırıldı kendisi bu idi: ViewSonic VX2758A-2K-PRO 27" 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync HDR10 QHD IPS Gaming Monitör
Paneli değişmesi gerekiyor fakat birkaç kişiye sorduğumda çok pahalı olacağını ve sıfır alsam daha mantıklı olacağını söylediler. 1k 27 inçlik bir panelle değişim düşündüm fakat masrafını bilmiyorum.
Bütçem 9k. Aradığım özellikler: 2K, 27 inch, IPS, +144hz. Çok dandik olmayan renk kalitesi.
Kendi bulduklarım:
www.gaming.gen.tr
www.vatanbilgisayar.com
www.n11.com
Hangisini alsam kararsız kaldım önerilerinizi bekliyorum.
Paneli değişmesi gerekiyor fakat birkaç kişiye sorduğumda çok pahalı olacağını ve sıfır alsam daha mantıklı olacağını söylediler. 1k 27 inçlik bir panelle değişim düşündüm fakat masrafını bilmiyorum.
Bütçem 9k. Aradığım özellikler: 2K, 27 inch, IPS, +144hz. Çok dandik olmayan renk kalitesi.
Kendi bulduklarım:
ThundeRobot ZQ27F260L-TUR 27 inç Monitör
2K ultra yüksek çözünürlüklü bu 27 inç dar çerçeveli oyun monitörü, film izleme, dizi izleme ve AAA oyunlar için olağanüstü keskin ve rafine görüntüler sunar.
SAMSUNG 27" ODYSSEY G5 1Ms 200Hz 2K IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SAMSUNG 27" ODYSSEY G5 1Ms 200Hz 2K IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
KTC H27T22C 27" 1 MS 180 Hz HDMI QHD Fast IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları ve Özellikleri
KTC H27T22C 27
www.n11.com
Hangisini alsam kararsız kaldım önerilerinizi bekliyorum.