xenk2626
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,838
senin için demedim ya iyiki almamışım diyeneee yani hocam ne demeye çalıştınız onu anlamadım.
senin için demedim ya iyiki almamışım diyeneee yani hocam ne demeye çalıştınız onu anlamadım.
tamam hocam ona bir şey demiyorum ki ama daha çok amd tarafında geliyor ya sorunlar aslında olayda bu değil mi. Örneğin bu forumda da öyle genel bakarsanız amd bazlı konular daha çokReditte o subların kuruluş amacı insanların sorunlarını paylaşıp çözümlendirmesi zatensorun olmayacak ta ne olacak ? aynı şey nvidia subu için de geçerli insanlar sorunlarını söylüyor bilgili/tecrübeli insanlar da çözüyor yarı forum mantığı.
Ya tabii ki öyledir ama bilinçli bir kullanıcı ne nvidia ne de amd ile adam akıllı sorun yaşar. Sorun yaşıyorsa bile stabil sürücü bol güncel/eski kartlar için.tamam hocam ona bir şey demiyorum ki ama daha çok amd tarafında geliyor ya sorunlar aslında olayda bu değil mi. Örneğin bu forumda da öyle genel bakarsanız amd bazlı konular daha çok
öylede hocam çoğu kişi pekde bilinçli değil adam giriyor ne varsa en son onu indiriyor kullanıyor. Adam uğraşmak istemezki stabil sürücü vb.Ya tabii ki öyledir ama bilinçli bir kullanıcı ne nvidia ne de amd ile adam akıllı sorun yaşar. Sorun yaşıyorsa bile stabil sürücü bol güncel/eski kartlar için.
Biz de o yüzden varız ya işteöylede hocam çoğu kişi pekde bilinçli değil adam giriyor ne varsa en son onu indiriyor kullanıyor. Adam uğraşmak istemezki stabil sürücü vb.
6500xt ti garantiye gönderdiğimde ellerinde stok olmadığı için 6600 önerdiler tamam dedim oda sorunlu olunca para iadesi aldım sonra bi müddet 1650 ile devam edip 7000 serisi çıkınca dedim bu seride sorunu düzeltmişlerdir ama iflah olmaz onuda garantiye gönderdim değişim yapıldı direk elden çıkarıp 3060 aldım gram sorun yaşamadım 6 ay öncede 3080 aldım oda soeunsuzduneden farksız o kadar kart değiştin
Valla ben yılbaşına kadar bekletip 5080 mı alsam diyorum ama zamlardan korkuyorum ne dedin bu işe çünkü alırsam 2k monitör almam direkt 4k geçerim bende biraz takıntı o direkt en güncele geçerimBiz de o yüzden varız ya işteyardımcı olmak için ki dediğim gibi %90 ihtimal ile tak çalıştır ile sorun yaşamadan kullanıyor insanlar.
Benim kart bozuk hocam bende böyle olmuyor benimki kaçak olabilir@jombo @ANtiQ08 @Tayfunns ve diğer gencler sabahtan beri bahsettiğimiz sorun yaşama oranı bu işte. @songokutr amd driver en iyisi ya kral gelde hallet bakalım
Ortada sorun bile yoksil yükle yapıp çözülmüş belli ki bir çakışma var , arkadaş neden bir yanığınız var gibi sorunu çözmek yerine marka avukatlığı yapıyorsunuz la ? forumun amacı amd/nvidia kötülemek değil yardımcı olmak kötülemek istiyorsan gidip reditte nefretini kusabilirsin izin veriyor r/amd.
Para ver, sonra hata çözmek için uğraş dur, sonra da ucuza aldım diye sevin istiyorlar boşver, paranla rezil olmamak için yol belli.öylede hocam çoğu kişi pekde bilinçli değil adam giriyor ne varsa en son onu indiriyor kullanıyor. Adam uğraşmak istemezki stabil sürücü vb.
size o oran çarpmamış hocamBenim kart bozuk hocam bende böyle olmuyor benimki kaçak olabilir
Mesela şunu yapmadan konuyu açıyorsunuz konu açılalı 1 saat olmadan 8 sayfa oldu millet birbirini yiyor altta yok abi tayfunun dediği doğru forumda belli başlı markalara tapış ve gömüş…Bi konu açtık ortalık 56 olduDüzelttim sorunu driver ı tekrar kurdum sorun ortadan kalktı. Parası neye yetiyorsa insanlar onu alsın.R6, GTA5, Forza 5, CS2,Lol, Valorant gibi oyunlarda maksimumda test yaptım bir sorun çıkmadı
benim kişisel düşüncem bu hocam gpu için demiyorum a dan z ye ne alırsam alayım para vereyim kaliteli olsun kafasındayım malesef ucuza güzel pasta yedirmiyorlar boşuna çin malı diye laf çıkmamışPara ver, sonra hata çözmek için uğraş dur, sonra da ucuza aldım diye sevin istiyorlar boşver, paranla rezil olmamak için yol belli.