Çözüldü✓ Sapphire Nitro+ 9070 XT Ekran GPU/Driver Glitch Sorunu

Reditte o subların kuruluş amacı insanların sorunlarını paylaşıp çözümlendirmesi zaten :D sorun olmayacak ta ne olacak ? aynı şey nvidia subu için de geçerli insanlar sorunlarını söylüyor bilgili/tecrübeli insanlar da çözüyor yarı forum mantığı.
tamam hocam ona bir şey demiyorum ki ama daha çok amd tarafında geliyor ya sorunlar aslında olayda bu değil mi. Örneğin bu forumda da öyle genel bakarsanız amd bazlı konular daha çok

tamam hocam ona bir şey demiyorum ki ama daha çok amd tarafında geliyor ya sorunlar aslında olayda bu değil mi. Örneğin bu forumda da öyle genel bakarsanız amd bazlı konular daha çok
Ya tabii ki öyledir ama bilinçli bir kullanıcı ne nvidia ne de amd ile adam akıllı sorun yaşar. Sorun yaşıyorsa bile stabil sürücü bol güncel/eski kartlar için.

Ya tabii ki öyledir ama bilinçli bir kullanıcı ne nvidia ne de amd ile adam akıllı sorun yaşar. Sorun yaşıyorsa bile stabil sürücü bol güncel/eski kartlar için.
öylede hocam çoğu kişi pekde bilinçli değil adam giriyor ne varsa en son onu indiriyor kullanıyor. Adam uğraşmak istemezki stabil sürücü vb.

öylede hocam çoğu kişi pekde bilinçli değil adam giriyor ne varsa en son onu indiriyor kullanıyor. Adam uğraşmak istemezki stabil sürücü vb.
Biz de o yüzden varız ya işte :D yardımcı olmak için ki dediğim gibi %90 ihtimal ile tak çalıştır ile sorun yaşamadan kullanıyor insanlar.

neden farksız o kadar kart değiştin
6500xt ti garantiye gönderdiğimde ellerinde stok olmadığı için 6600 önerdiler tamam dedim oda sorunlu olunca para iadesi aldım sonra bi müddet 1650 ile devam edip 7000 serisi çıkınca dedim bu seride sorunu düzeltmişlerdir ama iflah olmaz onuda garantiye gönderdim değişim yapıldı direk elden çıkarıp 3060 aldım gram sorun yaşamadım 6 ay öncede 3080 aldım oda soeunsuzdu

Biz de o yüzden varız ya işte :D yardımcı olmak için ki dediğim gibi %90 ihtimal ile tak çalıştır ile sorun yaşamadan kullanıyor insanlar.
Valla ben yılbaşına kadar bekletip 5080 mı alsam diyorum ama zamlardan korkuyorum ne dedin bu işe çünkü alırsam 2k monitör almam direkt 4k geçerim bende biraz takıntı o direkt en güncele geçerim

güç olarak iyi ama driver çok zayıf abi sürekli hata

Ortada sorun bile yok :D sil yükle yapıp çözülmüş belli ki bir çakışma var , arkadaş neden bir yanığınız var gibi sorunu çözmek yerine marka avukatlığı yapıyorsunuz la ? forumun amacı amd/nvidia kötülemek değil yardımcı olmak kötülemek istiyorsan gidip reditte nefretini kusabilirsin izin veriyor r/amd.
Para ver, sonra hata çözmek için uğraş dur, sonra da ucuza aldım diye sevin istiyorlar boşver, paranla rezil olmamak için yol belli.

Bi konu açtık ortalık 56 oldu :D Düzelttim sorunu driver ı tekrar kurdum sorun ortadan kalktı. Parası neye yetiyorsa insanlar onu alsın.R6, GTA5, Forza 5, CS2,Lol, Valorant gibi oyunlarda maksimumda test yaptım bir sorun çıkmadı
Mesela şunu yapmadan konuyu açıyorsunuz konu açılalı 1 saat olmadan 8 sayfa oldu millet birbirini yiyor altta yok abi tayfunun dediği doğru forumda belli başlı markalara tapış ve gömüş…

Para ver, sonra hata çözmek için uğraş dur, sonra da ucuza aldım diye sevin istiyorlar boşver, paranla rezil olmamak için yol belli.
benim kişisel düşüncem bu hocam gpu için demiyorum a dan z ye ne alırsam alayım para vereyim kaliteli olsun kafasındayım malesef ucuza güzel pasta yedirmiyorlar boşuna çin malı diye laf çıkmamış :D. Babamda aynı kafada örneğin vestel marka beyaz eşya almaz aldırmazda vestel klima buzdolabı alan akrabalarımıda uyardı mesela hepsinde illa bir sorun çıktı 2-3 sene sonra :D

Geri