Çözüldü✓ Sanırım RX 9070 XT aldığıma pişman oldum

Youtube üzerinden herhangi bir video gireceksiniz hocam ardından sayfada aşağı yukarı yapın mouse ile video böyle beyaz hafif bir ton alıyor ama videonun belli edecek şekilde olması lazım siyah falan olsun ki o beyazlığı görebilirsiniz illa sayfada geçmenizede gerek yok tarayıcının boyutunu ayarlarken falanda oluyor kısaca video izlerken başka bir aksiyon alınca o beyaz ton ortaya çıkıyor

Bu sorunu iyice belirten video;

2. Sorun ise ekran kaydı alıyorum diyelim ki masaüstünde foruma girdiğimde normalde koyu olan forum kenarları vs direkt köyü tonlar diyeyim sarımsı duruyor.

Video;

Yazılımsal ise önemli değil ama sizde olmayıp bende olurda donanımsal olabilir iade sürecim varken kontrol etmek istiyorum şimdiden teşekkürler.
Hdr la alakalı olabilir kral. Zamanında benzer şeyler yaşamıştım. Ama bişey yapmadım özellikle düzelmişti bi şekilde. Hdrla alakalı diye hatırlıyorum aadece bendeki

Hdr la alakalı olabilir kral. Zamanında benzer şeyler yaşamıştım. Ama bişey yapmadım özellikle düzelmişti bi şekilde. Hdrla alakalı diye hatırlıyorum aadece bendeki
Pardon bana yazdınız sandım :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet saçmalığı duymaya hazır olun hiç bir şey yapmadım şuan Oyun paylaşımında olan sorun Ekran paylaşımında da oluyor. %1 FPS 20'lere kadar düştü.

1774861208649.webp

@lRAİ ikisini de denedim olmadı bende. Farklı tarayıcı denediniz mi ilk sorun için?
Denedim beyaz ton olmadı mı? Farklı videolarda vs.

kayıt sorunu nasıl yaşadınız mı sizde?

Değişim iste vallahi veya iade keyfin bilir.
Bilemiyorum zaten 7-8 ay kullanamayacağım gibi bilgisayarı ders, projeler vs derken o sebeple iade daha mantıklı geldi iade edip ikinci el rx570 falan alacağım cs oynasam yeter yenisini alana kadar takılırım.

1 kere değişim yaptırdım zaten aynısı yine oldu modelde sorun olabilir mi?

Denedim beyaz ton olmadı mı? Farklı videolarda vs.

kayıt sorunu nasıl yaşadınız mı sizde?

Bilemiyorum zaten 7-8 ay kullanamayacağım gibi bilgisayarı ders, projeler vs derken o sebeple iade daha mantıklı geldi iade edip ikinci el rx570 falan alacağım cs oynasam yeter yenisini alana kadar takılırım.

1 kere değişim yaptırdım zaten aynısı yine oldu modelde sorun olabilir mi?
Modele özel olacağını sanmıyorum da outlet gönderiyor olabilirler :D

Dostlar ben uyuyorum hakkınızı helal edin umarım yarın sabah nvidia ceo'sunun anneme küfür etmesi eşliğinde uyanmam.

Dostlar ben uyuyorum hakkınızı helal edin umarım yarın sabah nvidia ceo'sunun anneme küfür etmesi eşliğinde uyanmam.
Nvidia CEO’sunu bilmemde ben corsairin CEO’sunun anasına bir güzel söveceğim yapacağınız kulaklığın diye

Pardon bana yazdınız sandım :D

Evet saçmalığı duymaya hazır olun hiç bir şey yapmadım şuan Oyun paylaşımında olan sorun Ekran paylaşımında da oluyor. %1 FPS 20'lere kadar düştü.

Alıntıyı görüntüle
Benim kart bozuk hocam ben daha hata felan almadım yok abi ben kaçak amd kullanıyorum galiba hatasız amd mi olur

Nvidia CEO’sunu bilmemde ben corsairin CEO’sunun anasına bir güzel söveceğim yapacağınız kulaklığın diye

Benim kart bozuk hocam ben daha hata felan almadım yok abi ben kaçak amd kullanıyorum galiba hatasız amd mi olur
Elinizdemi yorulmadı yaw israil iran birbirini bukadar bombalamadı amd nvidia kavgası dünyanın yeni gündemi olacak az kaldı😆

Elinizdemi yorulmadı yaw israil iran birbirini bukadar bombalamadı amd nvidia kavgası dünyanın yeni gündemi olacak az kaldı😆
Ben corsairle yeni savaş çıkaracağım yapacağınız kulaklığın diye hs80 max var anç çalışmıyor nvidia istiyormuş he kral kulaklığa 8k verecem üstüne birde nvidia istiyorsun

Ben corsairle yeni savaş çıkaracağım yapacağınız kulaklığın diye hs80 max var anç çalışmıyor nvidia istiyormuş he kral kulaklığa 8k verecem üstüne birde nvidia istiyorsun
🤣 neymiş bu nvidia yoksa çalışmam diye tripmi atıyor apjdspndsl

🤣 neymiş bu nvidia yoksa çalışmam diye tripmi atıyor apjdspndsl
Nvidia yapay zekası olmadan anc kullanmazsın diyor bana amd ekran kartında normal zeka yok birde yapay zeka çıkarttılar başımda abi takıyon kartı vın vın yapıyor işte War Thunder 2k ultrada 240 fps veremiyor ama vın vın yapıyor 😆😅

Hala amd nin sorunları geride kaldı ben hiç sorun yaşamıyorum diye saldıranlar var bide forumda. Geçmiş olsun hocam umarım bi önce sorunlarınızı çözersiniz (Nvidiaya geçerek). Başka türlü çözülmüyo zaten
Ve nedense her yeni nesil çıktığında bir eskisi “o sorunluydu” oluyor.

Geri