loewry
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,302
Nvidia yoksa oynamam aga7800xt vın vın ama 240 fps yok![]()
Nvidia yoksa oynamam aga7800xt vın vın ama 240 fps yok![]()
nvidia ekran kartında millet War thunderda bile Rtx açıyorNvidia yoksa oynamam agaşaka maka benim bütçeyede en uygun 9070xt geliyor ama böyle giderse direkt almayacağım kart çünkü 5070ti gereksiz pahalı
![]()
Nvidia yoksa oynamam agaşaka maka benim bütçeyede en uygun 9070xt geliyor ama böyle giderse direkt almayacağım kart çünkü 5070ti gereksiz pahalı
![]()
Jax bu gameplayi beğendinvidia ekran kartında millet War thunderda bile Rtx açıyorgörüntü çok hoş duruyor ses modu felan kurunca gerçek tank kullanıyor gibi oluyor ama o kadarda gerek yok ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sistemin performansı muazzamda video çekmek lazım arada![]()
32dk video kesmesi zor oluyor ya video editing öğrensem devam ederdim aslındaJax bu gameplayi beğendi![]()
7900xtx-9070xt kullanmıştın hatırlıyorumNvidia ekran kartı paran varsa güzeldir.
AMD orta bütçe dostudur üzmez.
Kaç kere AMD ekran kartı kullandım süperdi.
Kimse oturup 30dk izlemez bide oyun lol hani. 10dk lık sadece bol killi anları falan arkada sohbet vb sarabilir32dk video kesmesi zor oluyor ya video editing öğrensem devam ederdim aslında
Bizim ekiple olan kayıtlar var onları atsam baya izlenir ama olmaz kanalın amacı benchmark ve teknoloji incelemeleriydi ig de vs o kadar çok boş sayfa var ki ve hepsi 25-30k takipçili adam 9060xt 16 gb la 2 fanlı 6700xt aorus 3 fanlı karşılaştırıp bakın her şey fan değil 2 fanlı model daha büyük diyor 2 fanlı modelin için 2 tane 3080 sığıyorKimse oturup 30dk izlemez bide oyun lol hani. 10dk lık sadece bol killi anları falan arkada sohbet vb sarabilir
Valla nebi akgünden başka pc ile ilgili bilgilendirme kanallarını izlemiyorum ben benchmark olarakda herifleri görüyorum 5090ı 1080p testi yapan varBizim ekiple olan kayıtlar var onları atsam baya izlenir ama olmaz kanalın amacı benchmark ve teknoloji incelemeleriydi ig de vs o kadar çok boş sayfa var ki ve hepsi 25-30k takipçili adam 9060xt 16 gb la 2 fanlı 6700xt aorus 3 fanlı karşılaştırıp bakın her şey fan değil 2 fanlı model daha büyük diyor 2 fanlı modelin için 2 tane 3080 sığıyor
Benim elimde 1080p-2k monitör var şu üniversite işim belli olsun videolara ona göre devam edicem biranda sistem giderse laptopa kalıcam yüksek ihtimal zaten pc kalmıyacak ama bilmiyorum düşünme aşamasındayımValla nebi akgünden başka pc ile ilgili bilgilendirme kanallarını izlemiyorum ben benchmark olarakda herifleri görüyorum 5090ı 1080p testi yapan var
7900 XT kullandım 9070 XT kullanmadım almayı düşünüyordum fakat biraz daha bekleyip RTX 5080 Aldım hocam7900xtx-9070xt kullanmıştın hatırlıyorum
Zaten 7000 serisinde de o donanım var (daha zayıf) ama henüz bir iş için kullanmadılar nedense.Problem 7900 serisi gelmesi değil. AMD 9000 serisinin içerisindeki donanıma özel olduğundan gelmicek olmasını sölemesi. Ama millet açık kaynak kod ile bayada çatır çatır açıyo.