HyperX Cloud III S Gaming Wireless Headset DTS X Kablosuz Oyuncu Kulaklığı

kronik sorunlu diye biliyorum

sorunu ne hocam? abimde var merak ettim ileteyim ona da
sesler robotikleşiyordu bende'de vardı iade ettim şu denetim masasındaki frekanslarla alakalı birşeymiş tam olarak çözülemiyormuş üstelik yazılımı berbat

sesler robotikleşiyordu bende'de vardı iade ettim şu denetim masasındaki frekanslarla alakalı birşeymiş tam olarak çözülemiyormuş üstelik yazılımı berbat
Anladım. Yaklaşık 1 aydır kullanıyor böyle bir sorun yaşamadı. Siz aldığınız ilk andan itibaren mi vardı?

sana gelen bozukmuş bende kullanıyorum gayet iyi, sadece yazılımı berbat o konuda hak veriyorum. indirim zamanı alınabilir indirim günlerinde 4.5-5k bandına düşüyor

Anladım. Yaklaşık 1 aydır kullanıyor böyle bir sorun yaşamadı. Siz aldığınız ilk andan itibaren mi vardı?
sana gelen bozukmuş bende kullanıyorum gayet iyi, sadece yazılımı berbat o konuda hak veriyorum. indirim zamanı alınabilir indirim günlerinde 4.5-5k bandına düşüyor
bilmiyorum hocam ben aldığımda sıkıntılıydı iade ettim ve araştırdığımda bu sorun global olduğunu gördüm teknosa'dan almıştım kapalı kutu hatta değişim de yaptırdım aynı sorun vardı satıcı gelen iadelerinde aynı şikayet üzerinden iade edildiğini söylemişti düzeltildiyse bilemem

yaklasık 1 yıldan uzun bir süredir kullanıyorum çevremdeki 4 kişiyede aldırdım hepimiz memnunuz valla cok sükür bir sıkıntısını görmedik
f/p olarak bir fikrim yok ama dediğim gibi ben 3.5 civarına almıstım

Frekans ayarlarını dolby üzerinden yaptıktan sonra canavarlaşan bir cihaz. Ben de bayadır kullanıyorum bi sorun yaşamadım

Geri