Yurt dışı S24 ultra alınır mı?

Reaksiyon skoru
4
Merhaba, elimde s20 vardı fakat ekranı bozuldu ve 12 bin lira istediler. Bunun yerine 25 bin lira bandına yd s24 ultra almayı düşünüyorum ne dersiniz?

Belki göze hoş gelse de kullanışsız bir tasarımı var. Keskin köşeleri kılıfla bile ele batıyor, ekranı kontrol etmeyi zorlaştırıyor.

s24 ultrayı yd almak mantıksız. Fiyatlar aşırı pahalı yurtiçine kıyasla. Kayıt 54 bin lira olmuş zaten. Telefonda 1 fiziki 1 esim var 4 ay sonra e sim geçsen esime geçmek de 300-400 lira. Her türlü 4 ay da kullanamayacaksın.
Yurtiçi düz s24 almak daha mantıklı.

s24 ultrayı yd almak mantıksız. Fiyatlar aşırı pahalı yurtiçine kıyasla. Kayıt 54 bin lira olmuş zaten. Telefonda 1 fiziki 1 esim var 4 ay sonra e sim geçsen esime geçmek de 300-400 lira. Her türlü 4 ay da kullanamayacaksın.
Yurtiçi düz s24 almak daha mantıklı.
Hayır. Sıfırı 77 bin, 2.el yurt içi 60 bin, yd 2. El ise 25 bin falan bence mantıklı fiyat ayrıca tam böyle sonbahara denk geliyor zaten o zamanlarda ceket falan giyerim 2. Telefonu falan sıkıştırırım diye düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Belki göze hoş gelse de kullanışsız bir tasarımı var. Keskin köşeleri kılıfla bile ele batıyor, ekranı kontrol etmeyi zorlaştırıyor.
Evet o biraz canımı sıkabilir ama benim elim baya büyük bence yani umarım sıkıntı olmaz

Hayır. Sıfırı 77 bin, 2.el yurt içi 60 bin, yd 2. El ise 25 bin falan bence mantıklı fiyat ayrıca tam böyle sonbahara denk geliyor zaten o zamanlarda ceket falan giyerim 2. Telefonu falan sıkıştırırım diye düşünüyorum
s25 ultra 73.5 hocam s24 ultra 77 bin olamaz. Vatanda 71.5 s24 ultra. Başka yerlerde 66-68 yine vardır. İki telefon taşıma durumunu siz bilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,662
Üyeler
191,142
Son üye
resp_1
Geri