🔥İndirim Samsung Galaxy S23 FE 5G 128GB 8GB Ram Siyah 27.975,00 TL

Sakın almayın şu cihazı
exynos 2200 throttle sorunlu bir cihaz
dün gidip takasla 16e aldım kurtuldum sakın bulaşmayın bu bütçede çok daha güze telefonlar var

Sakın almayın şu cihazı
exynos 2200 throttle sorunlu bir cihaz
dün gidip takasla 16e aldım kurtuldum sakın bulaşmayın bu bütçede çok daha güze telefonlar var
vay annasını mileti kazıklıyon

s25fe 3-4k daha fazla verilip alınır bu çöpe 20 den fazla verilmez.

Aşırı pahalı. Buna indirim denmez

direk s24 almalısınız bu fiyatları veriyorsanız. Parasını en çok hak eden telefon bu bütçelerde S24'dür şiddetle tavsiye

Batarya performansı çok kötü eski telefonumdu. 3 saat giderse öp başına koy

Benim de S21FE (Exynos) cihazım var yaza 3 yılını doldurmuş olacak. Telefonu aldığımdan beri bataryasından yana dertliyim. Gittiğim her yere yanımda şarj aletiyle gidiyorum. Sürekli telefonu pil tasarrufunda kullanmak zorundayım yoksa 1.5 2 saat anca ekran süresi. Ayrıca ısınma sorunu da var hele ki sıcak memleketteyseniz dışarıda yaz ayında full parlaklıkta açarsanız cihazı kendini soğutmak için performansı dibe çekiyor. FE serisinden midir yoksa exynos işlemcisinden midir bilmiyorum ama hala bu tarz sorunlar güncel cihazlarında da devam ediyorsa bence yanaşmayın derim. Konudan alakasız olarak başka marka önermek istemiyorum ama bu fiyatlardan daha aşağıya satılan honor cihaz kullanan arkadaşım var şarjı 1buçuk günü görüyor, buz gibi çalışıyor.

Geri