thepublicman
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,111
oyun geliştiricisi firmalardan biri bence net el atmış olayaKim hocam aklıma gelmedi ya![]()
oyun geliştiricisi firmalardan biri bence net el atmış olayaKim hocam aklıma gelmedi ya![]()
EA? UBİSOFT ? ACTİVİSİON? sizin bir tahmininz varmı hocam ?oyun geliştiricisi firmalardan biri bence net el atmış olaya
Yabancı değil yerliEA? UBİSOFT ? ACTİVİSİON? sizin bir tahmininz varmı hocam ?
Yerli hiç gelmiyor ki aklıma ya ahahahabeklediğim gibi temsilci zorunluluğa da gelmiş 100k üstü olan platformlara
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yabancı değil yerli![]()
Yasaya en çok tepki gösteren mobil ve birkaç küçük orta etki eden yerli oyun geliştiricisi oldu zatenYerli hiç gelmiyor ki aklıma ya ahahaha
Enis cherryson abim el atmış olabilir olayı anlamalarınaYerli hiç gelmiyor ki aklıma ya ahahaha
Var mı bir gelişme
sosyal medya pislik yuvasına dönmese genelleme yapmıyorum bazı kısımlar bataklık gibi iğrenç düzenleme gelmesi lazım her elini sallayan sosyal medyayı kullanırsa sonuçları pekte iyi olmuyor genelleme yapmıyorum elbette. içeri alınma konusunda tarafsızım kanun çiğneniyorsa neden cezasız kalsın mesela konu baya uzar gerek yok bence Bana göre düzenleme baştan yapılmalıydı herkes benimle aynı fikirde olmayabilir elbette herkesin kendi fikri .Türkiye'de alanımız her geçen gün daralıyor farkında mısınız arkadaşlar. İzlediğimiz youtuberler içeri alınıyor, oyunlara engel konacak, sosyal medyaya TC ile girilecek. Sanki yavaş yavaş dünya ile bağımızı koparıyor gibiler he ne dersiniz? Acaba içeride bize ne gösterecekler? ne yapacaklar? Ülkem adına çok üzülüyorum. Sürekli aklıma geliyor.
Boş boş konuşma, Bir de benim fikrim diye yineleyip durmuş.sosyal medya pislik yuvasına dönmese genelleme yapmıyorum bazı kısımlar bataklık gibi iğrenç düzenleme gelmesi lazım her elini sallayan sosyal medyayı kullanırsa sonuçları pekte iyi olmuyor genelleme yapmıyorum elbette. içeri alınma konusunda tarafsızım kanun çiğneniyorsa neden cezasız kalsın mesela konu baya uzar gerek yok bence Bana göre düzenleme baştan yapılmalıydı herkes benimle aynı fikirde olmayabilir elbette herkesin kendi fikri .
o zaman hiç oyun oynamayalım canım alayı (haram) :/B
Boş boş konuşma, Bir de benim fikrim diye yineleyip durmuş.
Sosyal medya pislikmiş, Bu dediğin de zırva da, sence hükümet ''SÖZDE PİSLİK'' i temizlemek için mi bunu yapıyor. Oğlum adamlar açıklama yapmış, kamu harcamalarını sekteye uğratıyor diye. Zaten satın alınan oyundan KDV kesiliyor, bir de gümrük vergisi alınmak isteniyor. Ayrıca temsilcilere de ayrı bi harcama çıkarılır, şirket de bunu sen oyun alırken sana maaliyet diye yansıtır.
Ki burada mevzu oyun değil, 1.si para, 2.si sen dış dünya ile iletişimde olma diye. Aaaa Almanyada böyleymiş Bizde neden böyle diye düşünme diye. Hanstan duyma ki aklına gelmesin. Tabi başka başka sebepler de var bence, misal oyun haram/mekruh ya hani (SÖZDE BAZI KESİMLER İÇİN)
Kanun çiğneme ile ilgili bişey yazardım da neyse. Sadece operasyon sırasını sektörel olarak takip et. Belki bir şey yanar kafanda.
Biraz dünyaya bak, farklı ülkelere bak. O ülkelerin bugün geldiği süreçte bugüne dek geçtiği aşamalara aşamalara bak. Son zamanda Türkiyenin gidişatına bak.
Konu gereksiz uzar gerek yok siyasete dönmesin ortamB
Boş boş konuşma, Bir de benim fikrim diye yineleyip durmuş.
Sosyal medya pislikmiş, Bu dediğin de zırva da, sence hükümet ''SÖZDE PİSLİK'' i temizlemek için mi bunu yapıyor. Oğlum adamlar açıklama yapmış, kamu harcamalarını sekteye uğratıyor diye. Zaten satın alınan oyundan KDV kesiliyor, bir de gümrük vergisi alınmak isteniyor. Ayrıca temsilcilere de ayrı bi harcama çıkarılır, şirket de bunu sen oyun alırken sana maaliyet diye yansıtır.
Ki burada mevzu oyun değil, 1.si para, 2.si sen dış dünya ile iletişimde olma diye. Aaaa Almanyada böyleymiş Bizde neden böyle diye düşünme diye. Hanstan duyma ki aklına gelmesin. Tabi başka başka sebepler de var bence, misal oyun haram/mekruh ya hani (SÖZDE BAZI KESİMLER İÇİN)
Kanun çiğneme ile ilgili bişey yazardım da neyse. Sadece operasyon sırasını sektörel olarak takip et. Belki bir şey yanar kafanda.
Biraz dünyaya bak, farklı ülkelere bak. O ülkelerin bugün geldiği süreçte bugüne dek geçtiği aşamalara aşamalara bak. Son zamanda Türkiyenin gidişatına bak.
Siyasete dönmesin derken?? Dostum zaten mevzu hem siyasi hem de sen dilin dışarda geziyorsun. Neredeyse çıkarıp ampülü yakacan yani asdasdo zaman hiç oyun oynamayalım canım alayı (haram) :/
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Konu gereksiz uzar gerek yok siyasete dönmesin ortam