❌İndirim Bitti! Corsair 96GB(2x48) 6400Mhz CL32 DDR5 Ram -14900K ve ASUS Ekipman Seti 84000 TL

Kampanyalı ürünlerde zaten standart aynı üründen 1 adetten fazla alınca iptal ediliyor. Valla hatalı fiyatta normalfe iptali çakıyolar direk bilemiyorum artık. Bende iptal gelir diye bekliyordum o ramlere hiç öyle olmadı :)
Benimde iptal oldu ve gerekçe olarak hatalı fiyat denildi

Kaçtan satılıyordu bu paket?
edit: başlıkta yazıyormuş yeni gördüm 84 binmiş

en az satılan neler varsa onları koyalım + ram ekleyelim setleri pekte mantıklı değil
oem paketlerin bir mantığı var ama şu ana kadar çıkan bu paketlerin mantıklı olanını görmedim
14900k az mı satılıyor hocam? Ciddi anlamda soruyorum piyasadan uzak kaldım sistemi upgrade etmeyi düşünüyorum o yüzden sormak istedim, amd tarafı önerilere açığım, teşekkürler

Tamamen siparişe elle bakan, daha doğrusu onaylayan elemanın işi. Tek çift bakmadan rastgele basmışlar iptali veya onayı.
Onu yapan elemanın yüz ifadesini görmek için para verirdim :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

14900k az mı satılıyor hocam? Ciddi anlamda soruyorum piyasadan uzak kaldım sistemi upgrade etmeyi düşünüyorum o yüzden sormak istedim, amd tarafı önerilere açığım, teşekkürler
İş için kullanmıyorsanız amd tarafını tercih edin en azından ben öyle yapardım.

Benimde iptal oldu ve gerekçe olarak hatalı fiyat denildi
Valla bana hep yolladılar mesajı denk geldiğinden iptalleri görmedim. 1 adetmi almıştınız yoksa birden fazla mı ?

Genel kullanım hocam. arada oyun, arada iş 10900k var ama upgrade zamanı geldi diye düşünüyorum. Ne önerirsiniz

Valla bana hep yolladılar mesajı denk geldiğinden iptalleri görmedim. 1 adetmi almıştınız yoksa birden fazla mı ?
birden fazla ayrı ürün almıştım

birden fazla ayrı ürün almıştım
Hepsinimi iptal ettiler 1 tanesini seçip onumu yolladılar ?

Genel kullanım hocam. arada oyun, arada iş 10900k var ama upgrade zamanı geldi diye düşünüyorum. Ne önerirsiniz
Valla beni götürüyor keyfi yükselticem yenilik istiyorum derseniz bekleyin son nesil gelicek zaten ddr6 amd sistem dizersiniz.

Reklam manidar

Ekler

• 1000116680.webp
    1000116680.webp
    109.2 KB · Hit: 47
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,230
Üyeler
192,963