PolatAlemdarr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 606
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizin attığınız colorfulhangi kart hocam son olarak
Sizin attığınız colorfulhangi kart hocam son olarak
sence o 12 taksit vadesiz mi? amazon bile vadesiz 12 taksit çok nadiren veriyo60 üstüne çıkıcaksan sarı sitede 12 taksit olması lazım git 5080 çek
yok kredi kartı hangi bankanınSizin attığınız colorful
valla kral 6-7 ay da olsa üstüne vadede koysa gidip 5080 çekerdim 5070 ti a 60k üstü verilmesini mantıklı bulmuyorumsence o 12 taksit vadesiz mi? amazon bile vadesiz 12 taksit çok nadiren veriyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yok kredi kartı hangi bankanın
Zirratbanksence o 12 taksit vadesiz mi? amazon bile vadesiz 12 taksit çok nadiren veriyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yok kredi kartı hangi bankanın
63-65k lara sarı sitede 0 5080 ler var hazır sistem çıkması veya indirimde çekenler yüksek ihtimalle orayıda bir zorlayın istersenizZirratbank
61 e felanda var 60 larada var 6 taksit yapınca fark oluyor ama aylık ödemesi 11k felan oluyor63-65k lara sarı sitede 0 5080 ler var hazır sistem çıkması veya indirimde çekenler yüksek ihtimalle orayıda bir zorlayın isterseniz
mantığını ötede kur da. 60k üstüne çıkmıyo ayrıca sana matematiği kim öğretti bilmiyorum ama 60k lık bi kartta 6 taksitte üstüne 10k, 12 taksitte üste 25k koyuyo. gidip sıfır 5080 alır. baya güzel mantığın var sdşkljnhfvljksfngvkjfvalla kral 6-7 ay da olsa üstüne vadede koysa gidip 5080 çekerdim 5070 ti a 60k üstü verilmesini mantıklı bulmuyorum
AKFKAKFKQKFKQKGKQKFKQKFKQKFKQKDKAFKKWKFKAKFKAKFLADKLALDLAKSmantığını ötede kur da. 60k üstüne çıkmıyo ayrıca sana matematiği kim öğretti bilmiyorum ama 60k lık bi kartta 6 taksitte üstüne 10k, 12 taksitte üste 25k koyuyo. gidip sıfır 5080 alır. baya güzel mantığın var sdşkljnhfvljksfngvkjf
trendyolda ziraate peşin 6 taksit var 9499tlx6 taksit veya idefix de 5 taksit al sana kalmış aradaki farka değer. hepsiburada da baya iyi taksitler var ama ziraaate yok maalesefZirratbank
5080 diye alırdım misal ama o kadar para vericen üstüne dümdüz kart Alcan köprü de veriyorlar mı yanınaNvidia dostum sen istemek ışık verecek extra para
mantığınla kirletme evet meczup varlık hade canımAdamın konusunu kirletmicem hayırlı olsun kral yine sana attığım 3 modelden birini almış oluyon güle güle kullan
Sağolun hocamAdamın konusunu kirletmicem hayırlı olsun kral yine sana attığım 3 modelden birini almış oluyon güle güle kullan