Palit RTX 5070 TI GamingPro-S alınır mı?

sence o 12 taksit vadesiz mi? amazon bile vadesiz 12 taksit çok nadiren veriyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yok kredi kartı hangi bankanın
valla kral 6-7 ay da olsa üstüne vadede koysa gidip 5080 çekerdim 5070 ti a 60k üstü verilmesini mantıklı bulmuyorum

gaminpro-s modelinde vapor chamber yok düz gamingpro bulabiliyorsan al ben de aynı modeli kullanıyorum gayet iyi

63-65k lara sarı sitede 0 5080 ler var hazır sistem çıkması veya indirimde çekenler yüksek ihtimalle orayıda bir zorlayın isterseniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

63-65k lara sarı sitede 0 5080 ler var hazır sistem çıkması veya indirimde çekenler yüksek ihtimalle orayıda bir zorlayın isterseniz
61 e felanda var 60 larada var 6 taksit yapınca fark oluyor ama aylık ödemesi 11k felan oluyor

valla kral 6-7 ay da olsa üstüne vadede koysa gidip 5080 çekerdim 5070 ti a 60k üstü verilmesini mantıklı bulmuyorum
mantığını ötede kur da. 60k üstüne çıkmıyo ayrıca sana matematiği kim öğretti bilmiyorum ama 60k lık bi kartta 6 taksitte üstüne 10k, 12 taksitte üste 25k koyuyo. gidip sıfır 5080 alır. baya güzel mantığın var sdşkljnhfvljksfngvkjf

mantığını ötede kur da. 60k üstüne çıkmıyo ayrıca sana matematiği kim öğretti bilmiyorum ama 60k lık bi kartta 6 taksitte üstüne 10k, 12 taksitte üste 25k koyuyo. gidip sıfır 5080 alır. baya güzel mantığın var sdşkljnhfvljksfngvkjf
AKFKAKFKQKFKQKGKQKFKQKFKQKFKQKDKAFKKWKFKAKFKAKFLADKLALDLAKS

Adamın konusunu kirletmicem hayırlı olsun kral yine sana attığım 3 modelden birini almış oluyon güle güle kullan

Adamın konusunu kirletmicem hayırlı olsun kral yine sana attığım 3 modelden birini almış oluyon güle güle kullan
mantığınla kirletme evet meczup varlık hade canım :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,181
Üyeler
192,929
Son üye
fearmpeg4
Geri