Valla bilmiyorum hocam olduğu gibi kullanmaya başladım sadece Rami Expo 1 yaptım 6000MHz vermesi için.180w çekerken 76 derece çıkması bana pek normal gibi gelmedi hocam
Youtubede bir tane video buldum aynı marka model 68 derece alıyor adam maximum180w çekerken 76 derece çıkması bana pek normal gibi gelmedi hocam
Hocam birde benim kardeşim evde oluyor valorant falan oynuyor 15.30 dan 20.30 a kadar falan ondan sonra yapmıştım ben testi ondan mı dicemde alakası yoktur sanırsam, GTA 5 de 55 derece aldım maximum, asetto Corsada 71 derece aldım kasa biraz dar evet segotep axe 5 650w siyah kasaNormal gözüküyor. %41 fan hızı ile çok normal. Furmark oyunlardaki gibi zorlamıyor. Oyunlar daha az zorluyor sistemi. Bir de kasa durumu önemli. Havalandırma iyi değilse içeride sıcak hava birikiyordur
Aynı konuyu açmadım hocam foruma saldırı olduğu için biraz geriye almışlar konu kaldırılmış o yüzden tekrar açtımAynı konuyu geçen gün de açtın. Normal olduğunu söyledik, basit bi undervoltla çözebileceğini söyledik, üşeniyorum yapamam dedin, e hem üşeniyorsun hem de şimdi yine aynı konuyu açıyorsun. Aynı konuyu açacak kadar dert ettiysen bu durumu neyine üşeniyorsun hayatından 20 dk verip yapacaksın yapman gerekeni. Attığın videodaki adamın kartının 68 derece olma sebebi fanlarının %69 da 2300rpm de uçak kaldırması.
fan hızı %40 dan %70 e cıkmıs sıcaklıgın düşmesi zaten normal onun dışında şu sıcaklıgı bu kadar dert etmene de gerek yok yanıcak hali yok cok takıldıysan uw yap geç
yok tekrar bi test yapayım dedim takılmadımfan hızı %40 dan %70 e cıkmıs sıcaklıgın düşmesi zaten normal onun dışında şu sıcaklıgı bu kadar dert etmene de gerek yok yanıcak hali yok cok takıldıysan uw yap geç
Tekrar yaptım 67 derece gösterdi 10 dakkadaPulse 9060xt 8gb ın bile değerleri daha iyi