🔥İndirim HEPSİBURADA MSİ TOPLU ANAKART İNDİRİMLERİ

çok iyi dediğin anakart en uyudurk anakartlarda tercih edilen low high side ayrı n-channel mosfet kullanıyor. Yapı olarak B650M-R ile aynı.

Normal ve iyi anakartlar sps dr mos kullanır bir öğrenemediniz gitti.
Kral bu bütçede indirimlerde daha iyisi var mı max 8k ya söyler misin

Zamanla toplamayı düşünüyorum şimdilik kasa ve psu aldım, 2. el 16gb ram alıcam (ileride arttırırm), ekran kartını da sonra alıcam. Kısaca iyi fiyatlar acele etmeden topluyorum sistemi, bu kampanyalarda önerdiğin anakart olursa düşünürüm almayı
Dm bak
Post automatically merged:

Kral bu bütçede indirimlerde daha iyisi var mı max 8k ya söyler misin
Renderla vs işin yoksa oyun oynuyacaksan mosfet yapısının vs ile bir işin yok faz sayısı senin için daha önemli 10000 serisi işlemcilere geçtiğin zaman sorun çıkarmıyacaktır

Dm bak

Renderla vs işin yoksa oyun oynuyacaksan mosfet yapısının vs ile bir işin yok faz sayısı senin için daha önemli 10000 serisi işlemcilere geçtiğin zaman sorun çıkarmıyacaktır
Ya biliyorum sıkıntı yaratmicagınıda adam sanki vrmleri 9600 ü bile sogutamazmış gibi yazmış 12+2+1 yapısı var kaldıki zaten 9950 ile kullanmicam 7800x3d ile kullanıcam min 3-4 sene

B650 gaming plus var b850 geçilir mi 9800x3d kullanıyorum

B650 gaming plus var b850 geçilir mi 9800x3d kullanıyorum
Geçilmez kral anakarta vereceğin paraya işlemciyi yükselt b850 b650 olması pcie g5 desteği ve revizyon dışında bir şey değiştirmiyor

Bu model varsa hiç değiştirme

4. pc'yi topluyorum bu gidişle yakinda evde mini datacenter kurucam 😄
9060xt ve 7500f rahatlikla takabilecegim vrm yapisi iyi olan en uygun anakarti önerecek bir kral var mı

geçilir tabi 9800X3D için
Tam olarak neye göre geçilir dayanak ne?

Geçilmez kral anakarta vereceğin paraya işlemciyi yükselt b850 b650 olması pcie g5 desteği ve revizyon dışında bir şey değiştirmiyor

Bunun matx versiyonu var 9800x3d neye Yükselticemki

Eğer büyük bir fiyat gap'i yoksa neden geçilmesin, daha güncel chipset sonuçta

Bunun matx versiyonu var 9800x3d neye Yükselticemki

Amacın sadece atx olsun ise o zaman okay onun dışında elindeki anakart o işlemciyi rahatlıkla besler ki 10faz vrm i var zaten 9950x vs de takarsın uv ile kullanırsın

Eğer büyük bir fiyat gap'i yoksa neden geçilmesin, daha güncel chipset sonuçta
bir şey ifade etmiyor kral ikiside o işlemciyi besliyor ana amaç atx geçmek ise tamam güncel Chipset dediğin şey ikisindede aynı prom21 var zaten b850 anakartlarda g5 m2 ve ekran kartı zorunlu olduğu için b650 yerine b850 oluyor chipset dediğin şey prom21 hepsinde var zaten

Amacın sadece atx olsun ise o zaman okay onun dışında elindeki anakart o işlemciyi rahatlıkla besler ki 10faz vrm i var zaten 9950x vs de takarsın uv ile kullanırsın

bir şey ifade etmiyor kral ikiside o işlemciyi besliyor ana amaç atx geçmek ise tamam güncel Chipset dediğin şey ikisindede aynı prom21 var zaten b850 anakartlarda g5 m2 ve ekran kartı zorunlu olduğu için b650 yerine b850 oluyor chipset dediğin şey prom21 hepsinde var zaten
sanırım emin değilim https://www.hepsiburada.com/msi-mb-...00mhz-oc-mhz-am5-atx-anakart-pm-HBC00009HSDYQ bu modelde ekran kartı pcie 4.0 bilgin olsun tabi %1-2 fark ediyor orası ayrı

https://app.hb.biz/mxVNCVgOc8gZ bunu alıyorum varmı başka onerisi olan max cikabilecegim butcemde bu
link çalışmıyor

anakart değiştirmek yerine, oyun performansı açısından fark yaşamayacağı 9950X'e geçip bir de undervolt mu yapsın, bu mudur tavsiye :D
anakart konusunda cahilliğimi maruz görün ancak 9800X3D'si olan birisine de, işlemci yükselt B650 kullanmaya devam et demek de çok garip.
parası cebinde kalsın en azından

doğrusundur

anakart değiştirmek yerine, oyun performansı açısından fark yaşamayacağı 9950X'e geçip bir de undervolt mu yapsın, bu mudur tavsiye :D
anakart konusunda cahilliğimi maruz görün ancak 9800X3D'si olan birisine de, işlemci yükselt B650 kullanmaya devam et demek de çok garip.
parası cebinde kalsın en azından

doğrusundur
Ben ne dedim sen ne anlıyorsun kingo anakarta para verme diyorum işlemci up yap dedim ki 9800x3d varmış gereksiz olur diyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,273
Üyeler
190,887
Son üye
OmurKral
Geri