burakistaken
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 696
inşallah alanlara gönderirler iyi fiyat. bu fiyata saçma sapan 2k ipsler dolaşıyorgönderirler mi ki
inşallah alanlara gönderirler iyi fiyat. bu fiyata saçma sapan 2k ipsler dolaşıyorgönderirler mi ki
17k 3 yıl garantili ürün 1. Nesil olsa nolucakPanel 2. Nesil ve ekran mat değil. 2. Nesil oled biraz eski tabi ama bu fiyata mümkün değil böyle ürün
İşte ben de onu diyorum, bot olmadan 45 saniyede bitmez bu stok.Agacım sizde kayıtlı mı her şey
3. nesil değil mi bu modelPanel 2. Nesil ve ekran mat değil. 2. Nesil oled biraz eski tabi ama bu fiyata mümkün değil böyle ürün
Diğer konuda bu konudan 10 15 dk önce atıldı hocam ondan dolayı böyle oldu maalesefİşte ben de onu diyorum, bot olmadan 45 saniyede bitmez bu stok.
Baskan bu g6'dan dahamı iyiydi ?3. nesil değil mi bu model
3. nesil değil mi bu model
Gen 3 dostum 2 değil 280 hz 2k 27 incPanel 2. Nesil ve ekran mat değil. 2. Nesil oled biraz eski tabi ama bu fiyata mümkün değil böyle ürün
Gen 3 dostum 2 değil 280 hz 2k 27 inc
tftcentral.co.uk
önümüzdeki 100 mesajını beğenmesemde beğenicemİtopya'nın yan çarı, ihtiyacı olan kaçırmasın çok iyi fiyat.
![]()
GIGABYTE MO27Q2A 27" 280Hz 0.03ms HDMI DP Free Sync Premium Pro G-Sync Pivot HDR400 QHD QD-OLED Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE MO27Q2A 27" 280Hz 0.03ms HDMI DP Free Sync Premium Pro G-Sync Pivot HDR400 QHD QD-OLED Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MO27Q2A ITOPYA'dawww.gamer.gen.tr