Lenslerinizi Nereden Tedarik Ediyorsunuz?

ZeRRaen

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
765
Ben şimdiye kadar hep gözlükçüden aldım ancak internette de bir sürü lens markasının lensleri satılıyor. F/P olarak lensi nerden almak daha mantıklı? Birde hangi markayı tercih etmem daha doğru plur?

Ben şimdiye kadar hep gözlükçüden aldım ancak internette de bir sürü lens markasının lensleri satılıyor. F/P olarak lensi nerden almak daha mantıklı? Birde hangi markayı tercih etmem daha doğru plur?
Ben lensmarketten alıyorum. Bazen farklı markalarda toplu alımda indirim vs oluyor. Bende ileri derecede astigmat var oyüzden acuvue nin astigmat için olanını kullanıyorum. Hangi lensle rahat edeceğin ya da solüsyon kişiden kişiye değişiyor onu deneyerek artk bulursun

bunlara bu paralar verilirmi aga sürekli..

hocam karisik isler mesela ben günlük kullan-at lens kullanıyorum ama her gün onu kullanmıyorum normal hayatımda gözlük özel durumlarda (bayram,seyran,date,gezme,tatil tarzı) lens takıyorum sürekli para veriyor gibi değilim bi kutu bana 3-5 ay gidiyor

hocam karisik isler mesela ben günlük kullan-at lens kullanıyorum ama her gün onu kullanmıyorum normal hayatımda gözlük özel durumlarda (bayram,seyran,date,gezme,tatil tarzı) lens takıyorum sürekli para veriyor gibi değilim bi kutu bana 3-5 ay gidiyor
Lensler beni çok korkutuyor kullanamıyorum 😃

bende3 4 yıldır gözlük kullanıyorum hiç lens kullanmadım derecemde 1.5 dan 1.75 oldu diğerinde 1.75 den 2 bu miyop neysede astigmant nalet bişey

Lens market iyidir.

İyi bir cam ve çerçeve ile gözlük daha pahalıya geliyor.

Ben de önce Atasun’dan aldım, şimdilerde diğer arkadaşların da belirttiği siteden alıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,424
Üyeler
191,095
Son üye
dj.young.mes
Geri