Kullanıyorum memnunumultimate 2.0 yazanı seç bu daha iyi olur.![]()
ATK Blazing Sky X1 V2 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
f şu garanti muhabbetinden dolayı ben de bunu içimden geçirmiştim önerileri okuyuncamerhabalar, bu aralar herkes atk a9 oneriyor ama kimse goz onunde bulundurmuyor ki bu urun bir çin mouse’u ve çoğu çin mouse u gibi (rawm levaithan v4 dahil edilebilir ki kendisi 4k tl) qc problemleri var random bir sekilde calismayabiliyor, urunler tam duzgun olmuyor. Hem de bu urunleri Wraith satiyor (fiyatlarda pek o kadar guzel fiyatlardan) garanti isi de sorunlu niye hala herkes oneriyor dusunceleriniz merak ediyorum.
Garanti sürecinde sorun yaşayan çok arkadaş var.valla sır
f şu garanti muhabbetinden dolayı ben de bunu içimden geçirmiştim önerileri okuyunca
Çünkü geçen bir arkadaş konu açmıştı, garanti için mi iade için mi ne saçma sapan bi sorun çıkarmışlardı.
parasına değecek bir fark yok emin olextreme 2.0 ile arasında ne fark var hocam bakıyorumda yok gibi![]()
1. atk a9 u yerin dibine soktun 2.bu mouse çok f/p o yüzden herkes bunu öneriyor 3.bu fiyat bandında çok az sayıda atk a9 plus veya pro gibi mouselar bulunur 4. ve son olan ben atk a9 un 3 mouseunu kullandım pro plus ve air airi hala kullanıyorum 3 mousedada bir sıkıntı bile çıkmadı random sekilde çalışıp çalışmama sorunu yaşanmadı lütfen bazı ekipmanlar hakkında yorum yapmadan önce onu kullanmış olduğunuzu söyleyin bu yaptığınız firmaya iftiradırmerhabalar, bu aralar herkes atk a9 oneriyor ama kimse goz onunde bulundurmuyor ki bu urun bir çin mouse’u ve çoğu çin mouse u gibi (rawm levaithan v4 dahil edilebilir ki kendisi 4k tl) qc problemleri var random bir sekilde calismayabiliyor, urunler tam duzgun olmuyor. Hem de bu urunleri Wraith satiyor (fiyatlarda pek o kadar guzel fiyatlardan) garanti isi de sorunlu niye hala herkes oneriyor dusunceleriniz merak ediyorum.
diye duymuşsunuz kendiniz böyle bir olayda yaşamamışsınızÇin mali diye degil. Olay bozulmasi vs. simdi mesela bende g203 var 5 yil olcak hala gidiyor maşaAllah. Bir sorun yasamadim. Ama atk ile cok fazla 1 yil sonra 2 ay sonra click gitti vs diye duydum ondan diyroum.
1. Yerin dibine sokmadım. Ben de biliyorum ki bu fiyata bu sensorleri veren atk ve vxe disinda pek bir sey yok mchose, vgn sayilabilir. Ekstra olarak kullanmak mecburiyetim yok. Ben bir cok sikayet gordum ki bu sadece atk ile ilgili degil, rawm leviathan ki kendisi Build Quality olarak cok ust duzey ki onla alakali cok fazla gene sorun gordum. Ben uyariyorum. Gecen daha click gitti diye post gordum. Ki bu uyarimin sebebi şu: wraith suanki tek satici (sanirsam) ve iade degisim politikasi sıkıntılı. Cok fazla bilmeyen var ve muzdarip oluyorlar. Iftira yok. Sadece uyari diyelim vesselam.1. atk a9 u yerin dibine soktun 2.bu mouse çok f/p o yüzden herkes bunu öneriyor 3.bu fiyat bandında çok az sayıda atk a9 plus veya pro gibi mouselar bulunur 4. ve son olan ben atk a9 un 3 mouseunu kullandım pro plus ve air airi hala kullanıyorum 3 mousedada bir sıkıntı bile çıkmadı random sekilde çalışıp çalışmama sorunu yaşanmadı lütfen bazı ekipmanlar hakkında yorum yapmadan önce onu kullanmış olduğunuzu söyleyin bu yaptığınız firmaya iftiradır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
diye duymuşsunuz kendiniz böyle bir olayda yaşamamışsınız
Wraith disinda birinden olsa + fiyatlari globale daha yakin olsa cok kabul cunku duz atk a9 35 dolar fln geliyor oralarda sanirsam bozulsa 1 yila firlatir atarsin. O zaman tam fp oluyor. Ben demiyorum ki kesin problem olur ki yok. Hatta bublari 2. El alirsaniz super olur cunku gorursunuz en azindan qc sorunu var mi diye tabi gene garanti bozulmaz fln denemez / bozulmaya da bilir yillarca gider risk. TRde saglam distributor olsa cokca onerilebilir.1. atk a9 u yerin dibine soktun 2.bu mouse çok f/p o yüzden herkes bunu öneriyor 3.bu fiyat bandında çok az sayıda atk a9 plus veya pro gibi mouselar bulunur 4. ve son olan ben atk a9 un 3 mouseunu kullandım pro plus ve air airi hala kullanıyorum 3 mousedada bir sıkıntı bile çıkmadı random sekilde çalışıp çalışmama sorunu yaşanmadı lütfen bazı ekipmanlar hakkında yorum yapmadan önce onu kullanmış olduğunuzu söyleyin bu yaptığınız firmaya iftiradır
diye duymuşsunuz kendiniz böyle bir olayda yaşamamışsınız
Hem hak veriyorum hem de önüne geçemezsiniz. Maalesef insanların bütçesi kaliteli ürünlere çıkmıyor. Daha aşağısında Çin işi sensörlü kablolu fareler var. Yani ATK A9 falan 1-3 yıl gitse bile çoğu kişi için F/P ve konforlu bir ürün.Bu bütçede pek bir seçenek yok. Ama şu konuda katılıyorum bu mouselar ile sorun yaşarsanız başınıza bela olur. Leviathan V4 ile uğraşıyorum 2 aydır hala devam ediyor. Ya 4k para elimde patlayacak ya da sorun çözülecek. Özellikle instagram ve tiktok ta fazla sponsorluktan dokayı fanboyluk oluşmaya başladı.
Ek olarak; forumdaki öneri kalitesi son zamanlarda yerlerde. Herkes kağıt üstü bilgilerle öneri yapmaya başladı. Olan alıcıya oluyor.
Bu öneriler ile ilgili bir düzenleme gibi bir şey gelmeli saçma sapan önerilerde bulunuyor insanlar
Logitech'in kablosuz ve iyi sensörlü ürünleri ₺5-6K'dan başlıyor. Onlar da döviz farkından bağımsız uygun fiyatlı ürün sunsunlar, onların da 2-3 yıl sonra ürünü bozulur. Çin tarafında da Logitech'in premium ürünlerine yakın ürünler var ki yine orada F/P oluyorlar. Alüminyum kasalı, gayet iyi sensör ve switchli, hissiyatı falan muazzam ürünler alıyorsun.Çin mali diye degil. Olay bozulmasi vs. simdi mesela bende g203 var 5 yil olcak hala gidiyor maşaAllah. Bir sorun yasamadim. Ama atk ile cok fazla 1 yil sonra 2 ay sonra click gitti vs diye duydum ondan diyroum.
ya hocam bizim ülkede robot süpürgeden tut cep telefonuna kadar garanti konusunda sıkıntı yaşanıyorGaranti sürecinde sorun yaşayan çok arkadaş var.
Hocam maalesef çok fazla garanti ile işim oldu hele son dönemde, hiç biri bu kadar uzun geçmedi ve ben hala bekliyorum. 10 dan fazla garanti başvurusu yapmışımdır daha bir tanesi olumsuz sonuçlanmadıya hocam bizim ülkede robot süpürgeden tut cep telefonuna kadar garanti konusunda sıkıntı yaşanıyor