Herkesin ATK Önermesi /HK/.

Dareu A950 Wing var mis gibi ürün 2500tl bütçesi olana onu öneriyorum. Onun dışında çinlilere güvenmiyorum.

ultimate 2.0 yazanı seç bu daha iyi olur.
Kullanıyorum memnunum

ATK X1 V2 ULTIMATE 2.0 kullanıyorum, elimden adını geçirdiğiniz mouseların %90ı geçti, bu kadar kalitelisi gelmedi...

razermiş, lamzuymuş, endgameymiş getir götürünü yapar xdd

valla sır
merhabalar, bu aralar herkes atk a9 oneriyor ama kimse goz onunde bulundurmuyor ki bu urun bir çin mouse’u ve çoğu çin mouse u gibi (rawm levaithan v4 dahil edilebilir ki kendisi 4k tl) qc problemleri var random bir sekilde calismayabiliyor, urunler tam duzgun olmuyor. Hem de bu urunleri Wraith satiyor (fiyatlarda pek o kadar guzel fiyatlardan :)) garanti isi de sorunlu niye hala herkes oneriyor dusunceleriniz merak ediyorum.
f şu garanti muhabbetinden dolayı ben de bunu içimden geçirmiştim önerileri okuyunca :D

Çünkü geçen bir arkadaş konu açmıştı, garanti için mi iade için mi ne saçma sapan bi sorun çıkarmışlardı.

valla sır

f şu garanti muhabbetinden dolayı ben de bunu içimden geçirmiştim önerileri okuyunca :D

Çünkü geçen bir arkadaş konu açmıştı, garanti için mi iade için mi ne saçma sapan bi sorun çıkarmışlardı.
Garanti sürecinde sorun yaşayan çok arkadaş var.

merhabalar, bu aralar herkes atk a9 oneriyor ama kimse goz onunde bulundurmuyor ki bu urun bir çin mouse’u ve çoğu çin mouse u gibi (rawm levaithan v4 dahil edilebilir ki kendisi 4k tl) qc problemleri var random bir sekilde calismayabiliyor, urunler tam duzgun olmuyor. Hem de bu urunleri Wraith satiyor (fiyatlarda pek o kadar guzel fiyatlardan :)) garanti isi de sorunlu niye hala herkes oneriyor dusunceleriniz merak ediyorum.
1. atk a9 u yerin dibine soktun 2.bu mouse çok f/p o yüzden herkes bunu öneriyor 3.bu fiyat bandında çok az sayıda atk a9 plus veya pro gibi mouselar bulunur 4. ve son olan ben atk a9 un 3 mouseunu kullandım pro plus ve air airi hala kullanıyorum 3 mousedada bir sıkıntı bile çıkmadı random sekilde çalışıp çalışmama sorunu yaşanmadı lütfen bazı ekipmanlar hakkında yorum yapmadan önce onu kullanmış olduğunuzu söyleyin bu yaptığınız firmaya iftiradır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çin mali diye degil. Olay bozulmasi vs. simdi mesela bende g203 var 5 yil olcak hala gidiyor maşaAllah. Bir sorun yasamadim. Ama atk ile cok fazla 1 yil sonra 2 ay sonra click gitti vs diye duydum ondan diyroum.
diye duymuşsunuz kendiniz böyle bir olayda yaşamamışsınız

1. atk a9 u yerin dibine soktun 2.bu mouse çok f/p o yüzden herkes bunu öneriyor 3.bu fiyat bandında çok az sayıda atk a9 plus veya pro gibi mouselar bulunur 4. ve son olan ben atk a9 un 3 mouseunu kullandım pro plus ve air airi hala kullanıyorum 3 mousedada bir sıkıntı bile çıkmadı random sekilde çalışıp çalışmama sorunu yaşanmadı lütfen bazı ekipmanlar hakkında yorum yapmadan önce onu kullanmış olduğunuzu söyleyin bu yaptığınız firmaya iftiradır

1. Yerin dibine sokmadım. Ben de biliyorum ki bu fiyata bu sensorleri veren atk ve vxe disinda pek bir sey yok mchose, vgn sayilabilir. Ekstra olarak kullanmak mecburiyetim yok. Ben bir cok sikayet gordum ki bu sadece atk ile ilgili degil, rawm leviathan ki kendisi Build Quality olarak cok ust duzey ki onla alakali cok fazla gene sorun gordum. Ben uyariyorum. Gecen daha click gitti diye post gordum. Ki bu uyarimin sebebi şu: wraith suanki tek satici (sanirsam) ve iade degisim politikasi sıkıntılı. Cok fazla bilmeyen var ve muzdarip oluyorlar. Iftira yok. Sadece uyari diyelim vesselam.

Wraith disinda birinden olsa + fiyatlari globale daha yakin olsa cok kabul cunku duz atk a9 35 dolar fln geliyor oralarda sanirsam bozulsa 1 yila firlatir atarsin. O zaman tam fp oluyor. Ben demiyorum ki kesin problem olur ki yok. Hatta bublari 2. El alirsaniz super olur cunku gorursunuz en azindan qc sorunu var mi diye tabi gene garanti bozulmaz fln denemez / bozulmaya da bilir yillarca gider risk. TRde saglam distributor olsa cokca onerilebilir.

Son düzenleme:
Bu bütçede pek bir seçenek yok. Ama şu konuda katılıyorum bu mouselar ile sorun yaşarsanız başınıza bela olur. Leviathan V4 ile uğraşıyorum 2 aydır hala devam ediyor. Ya 4k para elimde patlayacak ya da sorun çözülecek. Özellikle instagram ve tiktok ta fazla sponsorluktan dokayı fanboyluk oluşmaya başladı.

Ek olarak; forumdaki öneri kalitesi son zamanlarda yerlerde. Herkes kağıt üstü bilgilerle öneri yapmaya başladı. Olan alıcıya oluyor.

Bu öneriler ile ilgili bir düzenleme gibi bir şey gelmeli saçma sapan önerilerde bulunuyor insanlar
Hem hak veriyorum hem de önüne geçemezsiniz. Maalesef insanların bütçesi kaliteli ürünlere çıkmıyor. Daha aşağısında Çin işi sensörlü kablolu fareler var. Yani ATK A9 falan 1-3 yıl gitse bile çoğu kişi için F/P ve konforlu bir ürün.

Wraith garanti olayını da KlasseGear gibi firmalar da hafiften bu ürünleri getiriyor. Onlar Amazon'dan satıyor, oradan almaya başlar kitle. Wraith'in de bence bu konuyu çözmesi lazım artık. Tiktok vb. masamı şekil şukul yaptım kitlesinin ben forumlar kadar ürün sattırdığını da düşünmüyorum bu arada. Onlara akıtılan para yerine, gerçekten oyun oynayan ve ortalama izlenen birilerin fare hediyesi yapabilirler ki bunu çoğu firmaya yazdım. Global'de mesela önüme Hintli bir CS2 oynayan kız çıktı. Kızın ekipmanlar bayağı kötüydü, Asus vb. ürün gönderdi ve o videolar 1 milyon civarı görüntülenme aldı. Mesela Wraith globale oynuyor yapabilirler, bunu yazınca dikkate alacağız yerine fikrin için teşekkürler çöpe gönderdim tarzı bir cevap alıyorsun.

Çin mali diye degil. Olay bozulmasi vs. simdi mesela bende g203 var 5 yil olcak hala gidiyor maşaAllah. Bir sorun yasamadim. Ama atk ile cok fazla 1 yil sonra 2 ay sonra click gitti vs diye duydum ondan diyroum.
Logitech'in kablosuz ve iyi sensörlü ürünleri ₺5-6K'dan başlıyor. Onlar da döviz farkından bağımsız uygun fiyatlı ürün sunsunlar, onların da 2-3 yıl sonra ürünü bozulur. Çin tarafında da Logitech'in premium ürünlerine yakın ürünler var ki yine orada F/P oluyorlar. Alüminyum kasalı, gayet iyi sensör ve switchli, hissiyatı falan muazzam ürünler alıyorsun.

Kablosuz ürün varken insanlara kablolu ürün önermek de saçmalık bu arada. Ayrıca ben batılı firmaların yeni ürünlerinde, eski kült ürünlerine göre kalitenin daha düştüğünü söyleyebilirim. Yukarıda bahsettiğim Logitech'in o ürünleri, sizin bahsettiğiniz üründen daha kısa sürede bozuluyor. Çin piyasayı ele geçirmek adına açıkçası bilinçli eksiltme gibi şeyleri pek yapmıyor. Gamepad, fare, klavye hepsinde yeni teknoloji neyse sunuyor. Sürekli üstüne ekliyor, elbette batılı markların hegomanyasını iyice yok ettiğinden, o da batılı markalar gibi eksitme yapabilir.

Son düzenleme:
bende atk x1 ultimate 2.0 var çok güzel mouse yazılım olarak gayet güzel zaten çinli marklarda en iyi yazılımlardan biri atk da bulunuyor

Garanti sürecinde sorun yaşayan çok arkadaş var.
ya hocam bizim ülkede robot süpürgeden tut cep telefonuna kadar garanti konusunda sıkıntı yaşanıyor

Öneriliyor çünkü f/p. Ülke bazındaki tedarikçiler satış dışına çıkıp ücret karşılığı onarım yaparsa bir sorun kalmaz. Ki sorun yaşayan arkadaşlar genel bazda switch veya scroll ile sorun yaşıyor onu da özel servislerde değişebiliyorlar, çok uğraştırıcı bir şey değil.

Valla atk lamzu veya diğer markaların kalitesini bilmemde, Wraith firmasını günahım kadar sevmiyorum. 15 gün içerisinde dahi iade almıyor ürünleri değişim yapmıyor, kusurlu mal olunca bile arkasında durmuyor. Sadece instagramdaki setupçılara ve 3-5 youtube kanalına vermiş parayı paso reklamını yaptırıyor. Wraith bedava ürün verse almayın. Bu mouse klavye çılgınlığına da son verelim artık. Çok üst düzey cs2 valorant oynayan arkadaşları bir kenara koyarsak çoğumuz valorant için konuşuyorum gold plat elmasta takılıyoruz. Ne gerek var bu kadar pahalı ekipmanlara. Valla microsoftun plastik low profil bi office klavyesini kullanıyorum gayet memnunum. 7 8 sene önce de Steelseries Rival 110 almıştım mousepadle beraber paket halinde teee o zaman 160 TL vermiştim. Hala taş gibi çalışıyo keşke kablosuz olsa ama gayet stabil insanlığın %99unun işini görecek bir mouse yani. Herkes deli gibi takmış kafaya yok 8k hz mouse klavye. Tamamen popüler kültür saçmalığı geliyor bana. Kimsenin ihtiyacı yok ama herkes istiyor niye Gold eloda adam vuracak çünkü. Komik.

ya hocam bizim ülkede robot süpürgeden tut cep telefonuna kadar garanti konusunda sıkıntı yaşanıyor
Hocam maalesef çok fazla garanti ile işim oldu hele son dönemde, hiç biri bu kadar uzun geçmedi ve ben hala bekliyorum. 10 dan fazla garanti başvurusu yapmışımdır daha bir tanesi olumsuz sonuçlanmadı

Geri