Arkadaşlar karta kendi bilgilerimle bir overclock attım ama verdiği ortalama FPS 178 sanki yaptığımız overclocka göre birazcık az gibi. Arkadaşımda da aynı ekran kartı var, o 200 civarı FPS alıyordu, benim ekran kartında bir sıkıntı olabilir mi? Modeli PowerColor Red Devil. Şunu yükselt veya azalt dediğiniz bir ayar varsa düzenleyebilirim.
Elektrik faturası falan önemli değil ama overclock oyunlarda verdiği FPS'i gerçekten değiştiriyor o yüzden overclockta yapmak istiyorum. Kartı daha 2. el olarak yeni aldım, bu kartla geçireceğim daha çok zaman var o yüzden ömründen de yemek istemiyorum.
Bir de GPU hotspot 89 derece biraz yüksek gibi ne diyorsunuz?
Resim linki (sanırım galeriden fotoğraf koyma yok o yüzden hizliresime atmak zorunda kaldım.
Elektrik faturası falan önemli değil ama overclock oyunlarda verdiği FPS'i gerçekten değiştiriyor o yüzden overclockta yapmak istiyorum. Kartı daha 2. el olarak yeni aldım, bu kartla geçireceğim daha çok zaman var o yüzden ömründen de yemek istemiyorum.
Bir de GPU hotspot 89 derece biraz yüksek gibi ne diyorsunuz?
Resim linki (sanırım galeriden fotoğraf koyma yok o yüzden hizliresime atmak zorunda kaldım.