Öneri Inno 3D VS MSI Gaming Trio 5070

Sertaj

80+
Reaksiyon skoru
32
Inno3D RTX 5070 Twin X2 32.500 TL
MSI RTX 5070 12G Gaming Trio OC İse 39.000 TL+Hediye Resident Evil 9 veriyor.
Bu ekran kartlarından hangisi alınır, MSİ Gaming Trio için 7 bin tl daha fazla vermeye değer mi?

Inno3d x2 kullanıcı olarak daha önce asus dual 4060 vardı hiç ısınmıyordu ort 60 derecelerde seyrediyordu ama ınno3d 5070 AAA oyunlarda yer yer 74 görüyor ama ort 70 diyebilirim onun dışında bi fark olacağını zannetmiyorum

Inno3d x2 kullanıcı olarak daha önce asus dual 4060 vardı hiç ısınmıyordu ort 60 derecelerde seyrediyordu ama ınno3d 5070 AAA oyunlarda yer yer 74 görüyor ama ort 70 diyebilirim onun dışında bi fark olacağını zannetmiyorum
O sıcaklıklar Thermal throttlinge sebep olup performansı düşürebilir mi benim derdim orada hocam.

Bütün 5070lere veriliyor requiem msi özel değil ama satın aldığınız yere bağlı olması lazım

INNO 3D Kartını satan satıcı Sinerji Bilgisayar, onlar kampanyaya dahil mi bilmiyorum hocam, sitelerinde de göremedim hediye yazısını.
dahildir nvidianın sitesinde bile yazıyo

INNO 3D Kartını satan satıcı Sinerji Bilgisayar, onlar kampanyaya dahil mi bilmiyorum hocam, sitelerinde de göremedim hediye yazısını.
bütçe dert değilse msi kısıtlyıysa inno3d al geç bir şey olmaz.

Inno3D RTX 5070 Twin X2 32.500 TL
MSI RTX 5070 12G Gaming Trio OC İse 39.000 TL+Hediye Resident Evil 9 veriyor.
Bu ekran kartlarından hangisi alınır, MSİ Gaming Trio için 7 bin tl daha fazla vermeye değer mi?
biri dual biri 3 fanlı kart. Üründen ne beklediğine bağlı. Görsellik hoşuna gidiyorsa msi al, ekonomik olsun performans farkı olmasın diyorsan inno al. İkisi de özünde aynı kart.

biri dual biri 3 fanlı kart. Üründen ne beklediğine bağlı. Görsellik hoşuna gidiyorsa msi al, ekonomik olsun performans farkı olmasın diyorsan inno al. İkisi de özünde aynı kart.
Görsellik falan hiç takılmam hocam. Derdim sadece oyunlarda aynı performansı vermesi; ısı değeri çok artarsa thermal throttling falan yememek yani.

Geri