O sıcaklıklar Thermal throttlinge sebep olup performansı düşürebilir mi benim derdim orada hocam.Inno3d x2 kullanıcı olarak daha önce asus dual 4060 vardı hiç ısınmıyordu ort 60 derecelerde seyrediyordu ama ınno3d 5070 AAA oyunlarda yer yer 74 görüyor ama ort 70 diyebilirim onun dışında bi fark olacağını zannetmiyorum
dahildir nvidianın sitesinde bile yazıyoINNO 3D Kartını satan satıcı Sinerji Bilgisayar, onlar kampanyaya dahil mi bilmiyorum hocam, sitelerinde de göremedim hediye yazısını.
bütçe dert değilse msi kısıtlyıysa inno3d al geç bir şey olmaz.INNO 3D Kartını satan satıcı Sinerji Bilgisayar, onlar kampanyaya dahil mi bilmiyorum hocam, sitelerinde de göremedim hediye yazısını.
Teşekkürler verdiğiniz bilgi için hangisi alınır sizce?dahildir nvidianın sitesinde bile yazıyo
![]()
Seçili GeForce RTX 50 Serisi ürünlerle Resident Evil Requiem'e sahip olun
Kampanya dahilindeki NVIDIA GeForce RTX 50 serisi masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar veya ekran kartı satın alın.www.nvidia.com
O kadar detaylı bilmiyorum ama sıcaklıklar bu şekildeO sıcaklıklar Thermal throttlinge sebep olup performansı düşürebilir mi benim derdim orada hocam.
inno alın uv yapınTeşekkürler verdiğiniz bilgi için hangisi alınır sizce?
biri dual biri 3 fanlı kart. Üründen ne beklediğine bağlı. Görsellik hoşuna gidiyorsa msi al, ekonomik olsun performans farkı olmasın diyorsan inno al. İkisi de özünde aynı kart.Inno3D RTX 5070 Twin X2 32.500 TL
MSI RTX 5070 12G Gaming Trio OC İse 39.000 TL+Hediye Resident Evil 9 veriyor.
Bu ekran kartlarından hangisi alınır, MSİ Gaming Trio için 7 bin tl daha fazla vermeye değer mi?
Görsellik falan hiç takılmam hocam. Derdim sadece oyunlarda aynı performansı vermesi; ısı değeri çok artarsa thermal throttling falan yememek yani.biri dual biri 3 fanlı kart. Üründen ne beklediğine bağlı. Görsellik hoşuna gidiyorsa msi al, ekonomik olsun performans farkı olmasın diyorsan inno al. İkisi de özünde aynı kart.