mornix
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 880
siz bilirsiniz anakart hüzel msı 11 faz olarak gördümMsi'a 17 fazli demisler. 2 m2 slotu bana yeter ben hdd de alacagim zaten.
siz bilirsiniz anakart hüzel msı 11 faz olarak gördümMsi'a 17 fazli demisler. 2 m2 slotu bana yeter ben hdd de alacagim zaten.
17 faz demişlerde ondan önermişler yok ya yanlisini vurmak icin yazmadim sakın yanlış anlamasiz bilirsiniz anakart hüzel msı 11 faz olarak gördüm
sen daha ne istiyosun ki 2 k daha ekle git x870 al 20 fazlı yapısı var 17 fazda ısınırda ama 11 fazlıya göre ççok çok az ısınırSimdi önerinizle msi eklicem gibi duruyo.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
17 faz demişlerde ondan önermişler yok ya yanlisini vurmak icin yazmadim sakın yanlış anlamayardim etmene sevindim. Bu 17 fazli diye onermislerde şuan önerilen aorus ile msi. 17 fazla ısınmaz dimi ?
Tipi guzel sistem toplayıp yere atacagim komik![]()
Kanka ben şahsen x870'e çıkmamya o parayı, tipi kötü. Ama aorusa veririm. Şuan zaten msi veya aorus alacağım gibi duruyor.sen daha ne istiyosun ki 2 k daha ekle git x870 al 20 fazlı yapısı var 17 fazda ısınırda ama 11 fazlıya göre ççok çok az ısınır
kanka sen bana güvren al geç oc falan yapmayacaksın aten biosa gir sade pbo ayarlarını yap ama youtubeden bakarak halledersin kalan bütçeni ekran kartında segment seçerken yaparsınSimdi önerinizle msi eklicem gibi duruyo.
17 faz demişlerde ondan önermişler yok ya yanlisini vurmak icin yazmadim sakın yanlış anlamayardim etmene sevindim. Bu 17 fazli diye onermislerde şuan önerilen aorus ile msi. 17 fazla ısınmaz dimi ?
Tipi guzel sistem toplayıp yere atacagim komik![]()
msi b650 a pro yu indirim bitmeden al en kötü iade edersin içine sinmez daha iyisini bulursankanka sen bana güvren al geç oc falan yapmayacaksın aten biosa gir sade pbo ayarlarını yap ama youtubeden bakarak halledersin kalan bütçeni ekran kartında segment seçerken yaparsın
tipe bakıyorsan bittikKanka ben şahsen x870'e çıkmamya o parayı, tipi kötü. Ama aorusa veririm. Şuan zaten msi veya aorus alacağım gibi duruyor.
Sende msi öneriyon zaten, msi alıp geçiyom benkanka sen bana güvren al geç oc falan yapmayacaksın aten biosa gir sade pbo ayarlarını yap ama youtubeden bakarak halledersin kalan bütçeni ekran kartında segment seçerken yaparsın
Kanka valla mesh kasa topluyordum ben ne güzel ne ara lian li döndüm inan bilmiyorumtipe bakıyorsan bittikama alabiliyorsan aorusuda alabilirsin
vallaha kanka çok araştırdım donanımdan anlarım kullandıkları kondansatör kalitesi vs üst düzey ben bu fiyata daha iyisinin olmayacağına eminim sepette troy karta epey250 kodu ile 250 tl daha indirim eklemeyi unutma amaSende msi öneriyon zaten, msi alıp geçiyom ben![]()
neyse hadi şimdiden hayırlı olsun toplama yolculuğunda başarılar dilerimSende msi öneriyon zaten, msi alıp geçiyom ben
Kanka valla mesh kasa topluyordum ben ne güzel ne ara lian li döndüm inan bilmiyorum![]()
Kanka 200 cikiyor birtek troy karta epey 250 eklenmiyorvallaha kanka çok araştırdım donanımdan anlarım kullandıkları kondansatör kalitesi vs üst düzey ben bu fiyata daha iyisinin olmayacağına eminim sepette troy karta epey250 kodu ile 250 tl daha indirim eklemeyi unutma ama
Eyvallah dostum bakalım, inşAllah sonu hayırlı olur, teşekkür ederimneyse hadi şimdiden hayırlı olsun toplama yolculuğunda başarılar dilerim
o zaman 200 de kalacak kanka kupon bikmiş olabilir epeyin sitesinden yönlendir kendimi şu linkden https://www.epey.com/anakart/msi-pro-b650-a-wifi.htmlKanka 200 cikiyor birtek troy karta epey 250 eklenmiyor
Eyvallah dostum bakalım, inşAllah sonu hayırlı olur, teşekkür ederim![]()
Sadece Troy'a 200TL var ya birlestirme falan olmuyor.o zaman 200 de kalacak kanka kupon bikmiş olabilir epeyin sitesinden yönlendir kendimi şu linkden https://www.epey.com/anakart/msi-pro-b650-a-wifi.html