“CS2’de pahalı çıkartmalı skinlerin değeri, satarken fiyatı etkiler mi?”

Reaksiyon skoru
51
“Arkadaşlar aklıma bir şey takıldı, yardımcı olursanız sevinirim. Mesela AK-47 Asiimov alacağımızı düşünelim; fiyatı yaklaşık 30 dolar diyelim. Fakat pazarda güzel ve pahalı çıkartmalar eklenmiş olanlar var, hatta bu çıkartmalar 40–50 dolar değerinde olabiliyor. Bu durum skinin fiyatını etkiler mi? Ben de bu tarz skinlere yatırım yaptım, ileride kâr edebilir miyim?”

“Mesela ben bugün 5 dolarlık AK-47’yi 30 dolara aldım, hem güzel sticker craft’ı yapmış adam hem de taktığı stickerların toplamı 200 dolar yapıyor.”
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
“Mesela ben bugün 5 dolarlık AK-47’yi 30 dolara aldım, hem güzel sticker craft’ı yapmış adam hem de taktığı stickerların toplamı 200 dolar yapıyor.”
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Etkiler de çok overpay vermissin satarken çok zorlanırsın

bir dönemler (birkaç sene önce) usulü stickerların satış fiyatının %10'u kadar üstüne koyar diyorlardı. Sonradan bu usül değişmiş midir bilmiyorum.

5 Dolarlık skinin üstünde 100 Dolarlık bir sticker varsa %10'dan 10 dolar daha koyar ve 15 dolar olur gibi bir durum vardı ortalama olarak böyle hesaplanırdı. Tabi Stickerların enderliğine göre de değişiklik gösterir.

Ancak bu %10 kuralı her zaman çalışmayabiliyor.
CSmoney tarzındaki trade sitelerinde Stickerlara ne kadar overpay koyuyor baktınız mı?

Eşeğe altın semer vursan yine eşek demişler ya onun gibi, skin çöpse etiket pek bi değer katmaz
Skin zaten güzelse değeri artar

Belirli bir oranda overpay ekleyerek satabilirsin ama bu genelde Katowice 2014 benzeri nadir çıkartmalarda olur, gerçekçi olursak çoğu kişi 2021 yılında çıkmış piyasada binlerce olan bir çıkartmaya sırf pahalı diye ek overpay vermez. Deneyip görebilirsin, belki bir alıcısı çıkar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,798
Üyeler
192,803
Son üye
FarukEmreC
Geri