samuraikek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 772
bataryası nasıl kaç saat gidiyoralınır küçük kompakt telefon memnunum ben
bataryası nasıl kaç saat gidiyoralınır küçük kompakt telefon memnunum ben
geçen sabah 9 da evden çıktım gece 4.30 da eve geldim şarjım 20-25 falandı tasaruf modunda kullandım ama çokta bakamadım. normal gidiyor ya kullanımına bağlıbataryası nasıl kaç saat gidiyor
kimden aldın yd aldıysangeçen sabah 9 da evden çıktım gece 4.30 da eve geldim şarjım 20-25 falandı tasaruf modunda kullandım ama çokta bakamadım. normal gidiyor ya kullanımına bağlı
facede xiaomi türkiye grubunda emre albayrak diye birisi var uzun yıllardır satış yapıyor ordan aldımkimden aldın yd aldıysan
Server kaydı bir xiaomi 17 ultrada var sanırım başka amiral gemisi telefonda server varmı bildiğiniz?
Şu an tüm Xiaomi'ler de kayıt açıldı. Tüm cihazlar kayıt oluyor.
google pixeller varAmiral gemisi baska telefonlarda server varmı hocam. En üst modeller. Bir xiaomide goruyorum. S26 ultra, x300 ultra, one plus 15, magic 8 pro find x 9 pro gibi.
Onlarin islemcisi 8 gen 5 elite degil diye hatirliyorum. Birde iyi degiller digerlerine göre ben begenemedimgoogle pixeller var
Amiral gemisi baska telefonlarda server varmı hocam. En üst modeller. Bir xiaomide goruyorum. S26 ultra, x300 ultra, one plus 15, magic 8 pro find x 9 pro gibi.