❌İndirim Bitti! GIGABYTE MO27Q2A 27" 280Hz 0.03ms QHD QD-OLED 17.000TL

THH başvurusunda o ürünü eline ulaşan arkadaşın faturasını ve yazılı beyannamesini kullansalar kazanma ihtimalleri ciddi bir şekilde artmaz mı sizce hocam ?
Valla biraz THH satıcı lehine karar artık bu ülkenin insanı çok fırsatçı olduğundan 1000tl'ye iptal olacağını bilerek ram alıp gelmeyince THH verdikleri için kararlar tüketici aleyhine dönmeye başladı böyle konularda. Böyle şeylerdede kaybedicek birşeyim yok zaten gelmedi mantığı ile yapılabilir.

tekrar görüştüm gamergentr ile tarafıma dönüş yapacaklarmış. yersen

Valla biraz THH satıcı lehine karar artık bu ülkenin insanı çok fırsatçı olduğundan 1000tl'ye iptal olacağını bilerek ram alıp gelmeyince THH verdikleri için kararlar tüketici aleyhine dönmeye başladı böyle konularda. Böyle şeylerdede kaybedicek birşeyim yok zaten gelmedi mantığı ile yapılabilir.
O konuda haklısınız hocam ama burdaki arkadaşlar iyi bir dilekçe yazıp, ürünü eline ulaşan arkadaştan gerekli belgeleri ve izinleri alarak kullanılsa kazanma oranları ciddi bir şekilde artacağını düşünüyorum ben şahsen. Satıcının hatalı fiyatlandırma, sistem hatası/ entegrasyon hatası gibi savunmaları çökmüş olur.

Yeşil forumda demin mmorpg öneri konusuna metin2 başlayın, seyisten at aldıktan sonra bırakabileceğiniz konusunda ciddi şüphelerim var diye makarasına bir mesaj attım. Biri beğenmedim atıp yorumu sildirdi :D bu kadar kasıntı boş insan dolu bir forum olamaz. 500 mesaj olsunda daha girmem.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O konuda haklısınız hocam ama burdaki arkadaşlar iyi bir dilekçe yazıp, ürünü eline ulaşan arkadaştan gerekli belgeleri ve izinleri alarak kullanılsa kazanma oranları ciddi bir şekilde artacağını düşünüyorum ben şahsen. Satıcının hatalı fiyatlandırma, sistem hatası/ entegrasyon hatası gibi savunmaları çökmüş olur.
Bana fazla stok açtılar gibi geldi, üstte dendiği gibi.

Son düzenleme:
Bende dün sipariş vermiştim. Hala ürünler hazırlanıyor olarak görünüyor. İptal gelmedi. İnşaallah iptal gelmez.

Kargo teslimat kodu vs. her şey geldi, heyecanlı bekleyiş sürüyor ne olacak çok merak ediyorum

Madem iptal edeceksin ne diye dağıtıma çıkarrttırıyorsun ya. Git direk iptal et.

THH de acaba işimize yarar mı dağıtıma çıkmış olması.

Madem iptal edeceksin ne diye dağıtıma çıkarrttırıyorsun ya. Git direk iptal et.

THH de acaba işimize yarar mı dağıtıma çıkmış olması.
Sipariş onaylanması bile yeterli bence.

teslim edilen ürün yok dedi bana şimdi arayıp. sistem hatası dolayısıyla iptal edilmiş söylediklerine göre.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,223
Üyeler
191,504
Son üye
Emir5422
Geri