Sipariş onayı THH çok iplemiyor, sitelerde otomatik onaylandığından ama dağıtıma çıktı gözükmesi avantaj olabilir.Sipariş onaylanması bile yeterli bence.
vatan yüzlerce ram gönderdi dedim sistem hatası demeden. 20 tane monitoru iptal ediyorsunuz dedim. itopyada sattınız aynı fiyattan ürünü dedim teslim edilenler oldu nasıl sistem hatası bu böyle dedim.Kargoya verirken aklınız neredeydi diye sormak lazımdı
Vatanda 50 kere iptal ediyor normalde, yollamasına herkes şaşırdı.vatan yüzlerce ram gönderdi dedim sistem hatası demeden. 20 tane monitoru iptal ediyorsunuz dedim. itopyada sattınız aynı fiyattan ürünü dedim teslim edilenler oldu nasıl sistem hatası bu böyle dedim.
20 tane ürün için koca firmanın girdiği hallere bak. Vatan bilgisayardan ders lazım bunlara.ürün depolarına ulaştığında bizi arayıp iptal etmek için onay alacaklarmış o onayı vermeyeceğimi belirttim.
Onay vermezsek yeniden mi yollayacaklar bu ne saçma işürün depolarına ulaştığında bizi arayıp iptal etmek için onay alacaklarmış o onayı vermeyeceğimi belirttim.
Kimin deposuna ulaştığında kim onay alacakmış hocam anlamadım.ürün depolarına ulaştığında bizi arayıp iptal etmek için onay alacaklarmış o onayı vermeyeceğimi belirttim.