❌İndirim Bitti! GIGABYTE MO27Q2A 27" 280Hz 0.03ms QHD QD-OLED 17.000TL

Ben THH deneyeceğim madem fiyat yanlış kargoya verme madem ürün yok zaten olmayan şeyi nasıl kargoya verdin?

Bence topluca verelim herkes aynı şikayeti yazsın. Dağıtımdaki ürünü iptal ettiler vs.

Bu konuda bir düzenleme şart adam kişi başı 17 bin tl'yi alıyor. 4-5 gün parayı tutuyor sonra diyor ki iptal 3-4 gün de öyle para gelmesini bekle kafadan 7-8 gün para firmanın hesapta istediği gibi kullanır. Ne güzel iş

Kargoya verirken aklınız neredeydi diye sormak lazımdı
vatan yüzlerce ram gönderdi dedim sistem hatası demeden. 20 tane monitoru iptal ediyorsunuz dedim. itopyada sattınız aynı fiyattan ürünü dedim teslim edilenler oldu nasıl sistem hatası bu böyle dedim.

Bende şimdi konuştum yanlış fiyat nedeniyle iptal ettik dediler :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar bakın bence THH ile uğraşalım dağıtıma çıkıp dağıtımdan dönmesi lehimize

vatan yüzlerce ram gönderdi dedim sistem hatası demeden. 20 tane monitoru iptal ediyorsunuz dedim. itopyada sattınız aynı fiyattan ürünü dedim teslim edilenler oldu nasıl sistem hatası bu böyle dedim.
Vatanda 50 kere iptal ediyor normalde, yollamasına herkes şaşırdı.

ürün depolarına ulaştığında bizi arayıp iptal etmek için onay alacaklarmış o onayı vermeyeceğimi belirttim.

ürün depolarına ulaştığında bizi arayıp iptal etmek için onay alacaklarmış o onayı vermeyeceğimi belirttim.
Kimin deposuna ulaştığında kim onay alacakmış hocam anlamadım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben şikayetvar a yazdım bence sizde yazın

Geri