❌İndirim Bitti! GIGABYTE MO27Q2A 27" 280Hz 0.03ms QHD QD-OLED 17.000TL

Şimdi UPS ile görüştüm mail gelmiş firmadan ben ilçede olduğum için aynı ürünün cuma günü teslim edileceği bilgisi verildi ama yarın Çanakkale merkezden alabileceğim belirtildi

Şimdi UPS ile görüştüm mail gelmiş firmadan ben ilçede olduğum için aynı ürünün cuma günü teslim edileceği bilgisi verildi ama yarın Çanakkale merkezden alabileceğim belirtildi
Hayırlı uğurlu olsun. benimki de hala kargoda yolda kısmında. Upsden dağıtım mesajı geldi de bakalım bize gelecek mi bugün

UPS ile görüştüm tekrar hala iade durumunda görünüyor yeni bir mail gelmedi dediler.

UPS m. hizmetleriyle görüştüm tekrar dağıtıma çıkması için bilgi vereceğiz şubeye dediler

Gamer.gen tarafı da mail attı çağrı hattında verdiği bilgilerin aynısını yazdılar. Mail atıp yazılı olarak bilgi de alın bence elinizde kanıt olur

Bu noktadan sonra teslim edilmesi gerekir, eğer iptal olursa THH %99 haklı bulacak ve firma daha çok zarar edecek

Bana ne mail geldi nede UPS geri gönderilecek dedi onu anlamadım.

Hocam atsana mail falan durmasana bekleyerek :D
Şikayetvar şikayetimin altına yazmışlar, kargo firmasına tarafınıza gönderilmesi için ilettik diye.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geri adım attılar neyseki

Bana iptal mesajı vs. gelmemesine rağmen şimdi aradılar. itopya gamerdan arıyoruz. Siparişinizde fiyat hatası oldu ama tarafınıza gönderilecektir vs. vs.

Benim ürün geldi arkadaşlar hepimize hayırlı olsun. Beni de aradilar ben ürünü aldım sıkıyosa gelin geri alın dedim kadın da gülüyo ahdhhahhss Güle güle kullanın dediler 😁
Memati baş bulut buradayım elma yiyorum sahnesi :) Cürmünüz yetiyorsa gelin alın :D

ah ah para olsaydı direkt çekicektim hayırlı olsun alanlara

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,821
Üyeler
191,174
Son üye
oguzcnzngn
Geri