ARCTIC P12 Pro A-RGB tekli ve 3 lü

Benim anakartta argb desteği yok alsam nasıl kontrol ederim

corsair fanların hava akışını beğendim fakat 700 rpm ve üstü ses yapıyor.fan sesi değilde hava sesi.
masaüstünde sistemi kullandığım için 650 700 rpm sabitledim

Biraz konu dışı ama ben bu fanlardan aldim. Arctic liquid 240 ilk nesil vardi bende 2017 yılından olması lazım 9 beyaz yapraklı fanı olan. O fanlar ile degistirdim ama ayni performansi yakalamak icin cok daha sese maruz kaldım. İlginc bir şekilde kendi fanlarında daha az rpm ile aynı sıcaklıkları alıyordum. Kağıt üzerinde bu fan daha iyi oysa ki. Neden böyle sizce?

Biraz konu dışı ama ben bu fanlardan aldim. Arctic liquid 240 ilk nesil vardi bende 2017 yılından olması lazım 9 beyaz yapraklı fanı olan. O fanlar ile degistirdim ama ayni performansi yakalamak icin cok daha sese maruz kaldım. İlginc bir şekilde kendi fanlarında daha az rpm ile aynı sıcaklıkları alıyordum. Kağıt üzerinde bu fan daha iyi oysa ki. Neden böyle sizce?
biryerden sonra pompanın taşıdığı sudan öteye geçmiyor olabilir mi performans hocam.

biryerden sonra pompanın taşıdığı sudan öteye geçmiyor olabilir mi performans hocam.
Olabilir hocam kendi fani 900 1000lerde gezerken aldigim sicakliklari bu fanda 1500rpmlerde aliyordum haliyle epey ses oluyordu rpm dusurdum biostan ama sicaklik da artti tabii. Kullanan arkadaslarim epey memnun aslinda bu fandan.

Beyaz bakmadigim için hiç dikkat etmedim linkini atarsanız belki faydalanan olabilir 😎🙂↕️
Inventus'un kendi linkini paylaşıyorum;

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pahalı değil mi ya bu paraya 7 fanlı kasalar var :) biliyorum rpm ve ses seviyeleri aynı değil ama bir fana bu paralar vermeye elim gitmiyor
İstersen bi de Lian-Li ' nin fanlarına bak :) fiyatları görünce, Arctic'in fiyat ve performans olarak çok daha iyi olduğunu fark edersin :)

P12 Pro modeli ile P12 Pro PST arasında fark var mı?

Edit: PST hem erkek hem dişi konnektörü olanmış yani yan yana eklemede faydalıymış.

Son düzenleme:
Geri