Kontrolcü alman lazım ama bence başka modellere bak kontrolcü dahil olanBenim anakartta argb desteği yok alsam nasıl kontrol ederim
bundan aldım birazdan takıcam kasayaReverse fan var mı bu fiyatlara
Pwm de sıkıntı yok da, argb destekli değil anakart mecburen argb controller lazım.Kontrolcü yok direkt anakarta 4pin pwm
3 pin argb
biryerden sonra pompanın taşıdığı sudan öteye geçmiyor olabilir mi performans hocam.Biraz konu dışı ama ben bu fanlardan aldim. Arctic liquid 240 ilk nesil vardi bende 2017 yılından olması lazım 9 beyaz yapraklı fanı olan. O fanlar ile degistirdim ama ayni performansi yakalamak icin cok daha sese maruz kaldım. İlginc bir şekilde kendi fanlarında daha az rpm ile aynı sıcaklıkları alıyordum. Kağıt üzerinde bu fan daha iyi oysa ki. Neden böyle sizce?
Olabilir hocam kendi fani 900 1000lerde gezerken aldigim sicakliklari bu fanda 1500rpmlerde aliyordum haliyle epey ses oluyordu rpm dusurdum biostan ama sicaklik da artti tabii. Kullanan arkadaslarim epey memnun aslinda bu fandan.biryerden sonra pompanın taşıdığı sudan öteye geçmiyor olabilir mi performans hocam.
Inventus'un kendi linkini paylaşıyorum;Beyaz bakmadigim için hiç dikkat etmedim linkini atarsanız belki faydalanan olabilir
![]()
İstersen bi de Lian-Li ' nin fanlarına bakPahalı değil mi ya bu paraya 7 fanlı kasalar varbiliyorum rpm ve ses seviyeleri aynı değil ama bir fana bu paralar vermeye elim gitmiyor