Çözüldü✓ KTC H27T22C Hata Alıyorum

umut46122

80+
Reaksiyon skoru
14
merhabalar 3 saattir bu ürünü hdmi ile kullanıyorum fakat sorunlar üst üste geliyor ekran gidip gelme sorunu var gidip geldikten sonra da kırmızı kırmızı pikseller oluyor etrafta hdmi ile bağlanıyorum eski bilgisayara iade etmeli miyim

başka bir porta takıp dene bende çalışmıştı diğer portu hiç kullanmamıştım.

hocam o tamam da osd ayarı yok yani açmayı bilmiyorum galiba fakat yine yaşanırsa ne olacak
hocam çok yaşadım bunu ekran kartından başka portlara falan da deneyince çözüme ulaşmıştım ama sizinki fabrikasyon bir hata ise, buna kanaat getirdiyseniz iade edip tekrar alın.

hocam çok yaşadım bunu ekran kartından başka portlara falan da deneyince çözüme ulaşmıştım ama sizinki fabrikasyon bir hata ise, buna kanaat getirdiyseniz iade edip tekrar alın.
iade edersem başka model alırım hocam laptop'a bağladım ben bu arada
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

osd nasıl açılıyor biliyor musunuz hocam

iade edersem başka model alırım hocam laptop'a bağladım ben bu arada
AOC Q27G42XNE alabilirsiniz incelmesi mevcut.

Sorunun monitörde mi yoksa laptopun görüntü çıkışında mı olduğunu anlamak için aynı HDMI kablosuyla evdeki televizyonda görüntü almayı denemeni tavsiye ederim. Aynı sorunlar televizyonda da olursa sıkıntı monitörde değildir.

Sorunun monitörde mi yoksa laptopun görüntü çıkışında mı olduğunu anlamak için aynı HDMI kablosuyla evdeki televizyonda görüntü almayı denemeni tavsiye ederim. Aynı sorunlar televizyonda da olursa sıkıntı monitörde değildir.
hocam o sorunu çözdüm fakat fps 60 da sabit osd ye erişemiyorum ekran git gel falan yapıyor sanırım iade edip aoc alacağım

ekran ayarını fps yapınca kırmızı şeyler çıkıyormuş özele çekince düzeldi hdmi kullandığım için 60 hz alıyormuşum onu da düzelttim git gel de artık olmuyor şu an birlikte mutluyuz :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,662
Üyeler
191,142
Son üye
resp_1
Geri