hocam cephanelik olayını pek bilmiyorum da sizce mantıklı mı? bazıları 4-5 bilet alıyorşu yeni operasyon/cephanelik/kasa çıkar diye ben tüm envanteri tüm setleri bu 2 günde sattım çıkıp düşene dek hesapta bırakmak mantıksız borsada değerlendirmek daha mantıklı şuanlık çıkana dek
çoklu alanlar büyük ihtimal yeni cephanelik kasası eya koleksiyonu bekliyor ilk çıkış yaptığında fiyatları aşırı yüksek oluyor orası kazançlı fakat cephanelik işinin geleceği belirsiz birden çıkıp önümüzdeki haftaya kadar yıldızları harcayın farklı bir şey yapacaz deseler çakılırhocam cephanelik olayını pek bilmiyorum da sizce mantıklı mı? bazıları 4-5 bilet alıyor
anladım, acaba cephanelik almak mı mantıklı yoksa farklı hesaplardan kasa farmlamak mıçoklu alanlar büyük ihtimal yeni cephanelik kasası eya koleksiyonu bekliyor ilk çıkış yaptığında fiyatları aşırı yüksek oluyor orası kazançlı fakat cephanelik işinin geleceği belirsiz birden çıkıp önümüzdeki haftaya kadar yıldızları harcayın farklı bir şey yapacaz deseler çakılır