Ben senden Philips ile Oled kıyası bekliyorum haberin olsun, incelemeliqn90b var bende oled deneyimlemedim inşallah yarın teslim alınca kıyaslarım![]()
Ben senden Philips ile Oled kıyası bekliyorum haberin olsun, incelemeliqn90b var bende oled deneyimlemedim inşallah yarın teslim alınca kıyaslarım![]()
philips browsingte tokatlar hocam 4k çok farklı samsung UR55 4k var bende dell 2k var birtanede samsung leş gibi monitor olmasına rağmen çok daha iyi doğru kıyaslama olmaz gibi sen sormak istediklerini sor ona göre cevaplasam daha iyi olurBen senden Philips ile Oled kıyası bekliyorum haberin olsun, incelemeli![]()
Çok fazla şikayet var derken kanıt sunabilir misiniz bunun ile ilgili https://www.mi.com/tr/product/xiaomi-gaming-monitor-g24i-2026/Ben senden Philips ile Oled kıyası bekliyorum haberin olsun, incelemeli![]()
3Bu cihaz kaçıncı nesil panel kullanıyor acaba asus dan iyi midir ve @Tayfunns hocam önerir mi bu fiyata ve özelliklere rağmen
Kaç ms hocam 0.03 kadar iyi miymiş aydinlat dinliyoruz?biri granny smith biri deveci armudu hocam yapmayın![]()
?Kaç ms hocam 0.03 kadar iyi miymiş aydinlat dinliyoruz?
Rakip değiller.
Yanlış alıntı
.Daha ucuz xD
Öyle fakat birinde 4. nesil diğerinde 3. nesil qd var. Ayrıca Asus tarafının sensör ve kvm tarafı daha güçlüRakip değiller.
Biri dp1.4 ile DSC kullanıyor
Biri native görüntü veriyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yanlış alıntı.
.
kaç yıl götürür bu yani yanma sorunu olmadan