Teşkilat Dizisine Sinir Oldum

1 yıldır rutkay karakterini öldüremediler
Daha iyi değil mi kullanıyorlar sürekli adamı işte :D önceki sezonlarda da öyle kötüler vardı ana kötünün haricinde kraliçe gibi düşün sezon finalinde öldü.Davut tan sonra öleceğini düşünüyorum rutkay ın.

Daha iyi değil mi kullanıyorlar sürekli adamı işte :D önceki sezonlarda da öyle kötüler vardı ana kötünün haricinde kraliçe gibi düşün sezon finalinde öldü.Davut tan sonra öleceğini düşünüyorum rutkay ın.
Bence kabak tadı verdi rutkay sezon başından beri dizide ölsünde yeni düşmanlar gelsin

Bence kabak tadı verdi rutkay sezon başından beri dizide ölsünde yeni düşmanlar gelsin
Klasik bir türk dizisi çok da bir şey beklememek lazım bu sezon tolga sarıtaş çıkar yüksek ihtimal seneye hatrı sayılır biri gelmezse tekrar başlamam tolga sarıtaş için izliyorum diziyi.

Bende rutkay ölmüyor diye bırakıcam diziyi kötü karakter çok üzün sürmez bu kad ar ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Klasik bir türk dizisi çok da bir şey beklememek lazım bu sezon tolga sarıtaş çıkar yüksek ihtimal seneye hatrı sayılır biri gelmezse tekrar başlamam tolga sarıtaş için izliyorum diziyi.
Bende rutkay ölmüyor diye bırakıcam diziyi kötü karakter çok üzün sürmez bu kad ar ya

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yav o ölse Davut var adam çavuş yerine girmiş birde numara yapıyor kaç haftadır ilerleme yok doğru düzgün hep aynı Rutkay durumuda aynı Tolga Sarıtaş gittikten sonra dediği gibi iyi birisi gelmezsse izlenmez sadece korkut la hamdinin durumu ilerliyor Sultan korkutu kocası ilan etti falan derken orda bitti fragman falanda yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,789
Üyeler
191,165
Son üye
Shadow36
Geri