Merdonaldo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 389
1 yıldır rutkay karakterini öldüremediler
Daha iyi değil mi kullanıyorlar sürekli adamı işte1 yıldır rutkay karakterini öldüremediler
Bence kabak tadı verdi rutkay sezon başından beri dizide ölsünde yeni düşmanlar gelsinDaha iyi değil mi kullanıyorlar sürekli adamı işteönceki sezonlarda da öyle kötüler vardı ana kötünün haricinde kraliçe gibi düşün sezon finalinde öldü.Davut tan sonra öleceğini düşünüyorum rutkay ın.
Klasik bir türk dizisi çok da bir şey beklememek lazım bu sezon tolga sarıtaş çıkar yüksek ihtimal seneye hatrı sayılır biri gelmezse tekrar başlamam tolga sarıtaş için izliyorum diziyi.Bence kabak tadı verdi rutkay sezon başından beri dizide ölsünde yeni düşmanlar gelsin
Bende rutkay ölmüyor diye bırakıcam diziyi kötü karakter çok üzün sürmez bu kad ar yaKlasik bir türk dizisi çok da bir şey beklememek lazım bu sezon tolga sarıtaş çıkar yüksek ihtimal seneye hatrı sayılır biri gelmezse tekrar başlamam tolga sarıtaş için izliyorum diziyi.
Yav o ölse Davut var adam çavuş yerine girmiş birde numara yapıyor kaç haftadır ilerleme yok doğru düzgün hep aynı Rutkay durumuda aynı Tolga Sarıtaş gittikten sonra dediği gibi iyi birisi gelmezsse izlenmez sadece korkut la hamdinin durumu ilerliyor Sultan korkutu kocası ilan etti falan derken orda bitti fragman falanda yokBende rutkay ölmüyor diye bırakıcam diziyi kötü karakter çok üzün sürmez bu kad ar ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bende rutkay ölmüyor diye bırakıcam diziyi kötü karakter çok üzün sürmez bu kad ar ya
Şu sahneyi izledikten sonra anında bırakmıştım diziyi. 4 yıl olmuş hala devam ediyor mu oha1 yıldır rutkay karakterini öldüremediler
ben bu sahnenin varlığınıdan haberim yoktu kaç yıl olmuşŞu sahneyi izledikten sonra anında bırakmıştım diziyi. 4 yıl olmuş hala devam ediyor mu oha
çok fena cringe olmuştumben bu sahnenin varlığınıdan haberim yoktu kaç yıl olmuş
Ben bir kısmına gelince kapattım sonuna kadar izlemedimçok fena cringe olmuştum![]()
burayı canlı izlemiştim puasdhadh aynı bu şekil gülmüştümŞu sahneyi izledikten sonra anında bırakmıştım diziyi. 4 yıl olmuş hala devam ediyor mu oha