Vodafone hediye çarkı X10 kat veriyor

Reaksiyon skoru
51
Selam arkadaşlar Vodafone yanımda da anasayfada linke tıklayın. Hediye çarkından ne çıkarsa x10 katını veriyor. Ayrıca bu 5g ye özel 1 günlük sınırsız İnternet vermişti onu da tekrar denedim yeniden tanımladı garip bir şekilde.
Mobilden resim ekleyemedim, bana 20x10 200 gb çıktı.

Selam arkadaşlar Vodafone yanımda da anasayfada linke tıklayın. Hediye çarkından ne çıkarsa x10 katını veriyor. Ayrıca bu 5g ye özel 1 günlük sınırsız İnternet vermişti onu da tekrar denedim yeniden tanımladı garip bir şekilde.
1GB hediye çıktı 10 GB verdi bereket versin.

Türk Telekom da günlük 250mb veriyo 5G dönemindeyiz şaka gibi hediyeler.

5 günlük 50GB geldi telefon internetini birkere bile açmamışımdır ne yapacaksam artık :ROFLMAO:

sırf yazın otelde tatilde memlekette yolda vs... lazım olacak diye senelerdir 30-40 gb paketlere para ödüyorum kışın verdiği İnternet hiçbir işime yaramıyor yazın verseler keşke şu hediyeleri , 80 gb turkcell 5g hediyesi bile olduğu gibi duruyor evde işte her yerde wifi var , yazın salla kazan yapıyoruz 3 günlük 1 gb 85 lira gibi abuk subuk hediyeler çıkıyo kafa buluyorlar milletle resmen

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
sırf yazın otelde tatilde memlekette yolda vs... lazım olacak diye senelerdir 30-40 gb paketlere para ödüyorum kışın verdiği İnternet hiçbir işime yaramıyor yazın verseler keşke şu hediyeleri , 80 gb turkcell 5g hediyesi bile olduğu gibi duruyor evde işte her yerde wifi var , yazın salla kazan yapıyoruz 3 günlük 1 gb 85 lira gibi abuk subuk hediyeler çıkıyo kafa buluyorlar milletle resmen
Hocam Türkiye de yaşıyoruz biliyorsunuz daha fazlasını yazmaya gerek var mı. Halkını çok düşünen operatörlerimiz var sağolsunlar :sneaky:

Usta Sizin Oralarda Vödöfön Çekiyomu La Ben 2,5 Gündür Sabah Akşam Full İnterneti Sömürmeye Çalışarak Anca 60GB Bitirebildim :///
Valla iyi çeken yerlerde 600 700 ü gördüm hocam, video izleyerek fln bitmez ya torrent yada dediğim gibi hızlı server ı olan kanallardan veri çekmek lazım

Valla iyi çeken yerlerde 600 700 ü gördüm hocam, video izleyerek fln bitmez ya torrent yada dediğim gibi hızlı server ı olan kanallardan veri çekmek lazım
Hocam ben direkt olarak 10GB test dosyalarını sil yükle yaparak ve oyun falan indirerek interneti sömürmeye çalıştım maks performansım bu oldu. Benim buralarda anlık olarak 2,50MB/s hızına ulaşıyo, sonra bu 1'e sonra 867KB'lere, 230KB'lere derken 0,23'e kadar düşüyo ondan sonra Allaha emanetsin :D (hem okulda hem yolda hem evde, arada 9km var)

Geri