Berkay1010
80+
- Reaksiyon skoru
- 66
Hocam bayadır bu var. 5G geldiğinden beri her hafta bana 10 katını veriyordu zaten. İndirim kısmında da açılabilir bir konu mu emin olamadım.Vodafone hediye çarkını çevirip kazandığınız hediyenin 10 katını veriyor. Kampanya 25.05.2026-21.06.2026 tarihleri arasında geçerli. Detayları yanımda uygulamasında üstteki storyden görebilirsiniz.
Benzer kampanya vardı doğru ama aşağıdaki tarihlere bakarsanız bu kampanya bugün başlamış hocam. Aynısı değil. Ayrıca daha önce bu kısımda benzer konuların açıldığını gördüğüm için açtım. Belki birilerine faydası olur.Hocam bayadır bu var. 5G geldiğinden beri her hafta bana 10 katını veriyordu zaten. İndirim kısmında da açılabilir bir konu mu emin olamadım.
O zaman iyi yapmışsınız denk gelmemiştim hocam elinize sağlık. Yazmadan önce kontrol ettim attığınız görüntüyü doğrudur kampanya yeni başlamış diye yazmışlar kampanyaya ama 5G öncesinde Vodafone hattı olan herkese geldiği günden beri veriliyordu onu belirttim bende.Benzer kampanya vardı doğru ama aşağıdaki tarihlere bakarsanız bu kampanya bugün başlamış hocam. Aynısı değil. Ayrıca daha önce bu kısımda benzer konuların açıldığını gördüğüm için açtım. Belki birilerine faydası olur.
yaklaşık 2 ayddır veriyor zaten bunuBenzer kampanya vardı doğru ama aşağıdaki tarihlere bakarsanız bu kampanya bugün başlamış hocam. Aynısı değil. Ayrıca daha önce bu kısımda benzer konuların açıldığını gördüğüm için açtım. Belki birilerine faydası olur.
bu son bir kaç haftadır vardı bendeVodafone hediye çarkını çevirip kazandığınız hediyenin 10 katını veriyor. Kampanya 25.05.2026-21.06.2026 tarihleri arasında geçerli. Detayları yanımda uygulamasında üstteki storyden görebilirsiniz.
5G’ye geçtikleri dönem verdiler doğru. Bu yeni başlamış. 5G Kapsama Lideri oldukları için veriyorlar. Attığım görselde tarihe bakarsanız 25.05.2026’da başladığını göreceksiniz.yaklaşık 2 ayddır veriyor zaten bunu
Görselde başlangıç tarihi 25.05.2026 yazıyor hocam nasıl bir kaç haftadır olabilir?bu son bir kaç haftadır vardı bende
5G’ye geçtikleri dönem verdiler doğru. Bu yeni başlamış. 5G Kapsama Lideri oldukları için veriyorlar. Attığım görselde tarihe bakarsanız 25.05.2026’da başladığını göreceksiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Görselde başlangıç tarihi 25.05.2026 yazıyor hocam nasıl bir kaç haftadır olabilir
valla ben 2 haftadır kullanıyorum hatta arkadaş söyledi böyle böyle hediye çarkından 10 kat internet veriyor diye5G’ye geçtikleri dönem verdiler doğru. Bu yeni başlamış. 5G Kapsama Lideri oldukları için veriyorlar. Attığım görselde tarihe bakarsanız 25.05.2026’da başladığını göreceksiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Görselde başlangıç tarihi 25.05.2026 yazıyor hocam nasıl bir kaç haftadır olabilir?
Onu 5G’ye geçtikleri dönem verdiler. Ayrı kampanyalar. Bunu 5G Kapsama Lideri oldukları için veriyorlar. Emin değilim ama ayrı kampanyalar olduğu için ondan yararlanan belki ekstra bundan da yararlanabilir.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
valla ben 2 haftadır kullanıyorum hatta arkadaş söyledi böyle böyle hediye çarkından 10 kat internet veriyor diye
olabilirOnu 5G’ye geçtikleri dönem verdiler. Ayrı kampanyalar. Bunu 5G Kapsama Lideri oldukları için veriyorlar. Emin değilim ama ayrı kampanyalar olduğu için ondan yararlanan belki ekstra bundan da yararlanabilir.