🔥İndirim Vodafone Hediye Çarkı 10 Kat İnternet Veriyor

Reaksiyon skoru
66
Vodafone hediye çarkını çevirip kazandığınız hediyenin 10 katını veriyor. Kampanya 25.05.2026-21.06.2026 tarihleri arasında geçerli. Detayları yanımda uygulamasında üstteki storyden görebilirsiniz.

Ekler

• IMG_8169.webp
    IMG_8169.webp
    186.2 KB · Hit: 87
Vodafone hediye çarkını çevirip kazandığınız hediyenin 10 katını veriyor. Kampanya 25.05.2026-21.06.2026 tarihleri arasında geçerli. Detayları yanımda uygulamasında üstteki storyden görebilirsiniz.
Hocam bayadır bu var. 5G geldiğinden beri her hafta bana 10 katını veriyordu zaten. İndirim kısmında da açılabilir bir konu mu emin olamadım.

Hocam bayadır bu var. 5G geldiğinden beri her hafta bana 10 katını veriyordu zaten. İndirim kısmında da açılabilir bir konu mu emin olamadım.
Benzer kampanya vardı doğru ama aşağıdaki tarihlere bakarsanız bu kampanya bugün başlamış hocam. Aynısı değil. Ayrıca daha önce bu kısımda benzer konuların açıldığını gördüğüm için açtım. Belki birilerine faydası olur.

Benzer kampanya vardı doğru ama aşağıdaki tarihlere bakarsanız bu kampanya bugün başlamış hocam. Aynısı değil. Ayrıca daha önce bu kısımda benzer konuların açıldığını gördüğüm için açtım. Belki birilerine faydası olur.
O zaman iyi yapmışsınız denk gelmemiştim hocam elinize sağlık. Yazmadan önce kontrol ettim attığınız görüntüyü doğrudur kampanya yeni başlamış diye yazmışlar kampanyaya ama 5G öncesinde Vodafone hattı olan herkese geldiği günden beri veriliyordu onu belirttim bende.

yaklaşık 2 ayddır veriyor zaten bunu

yaklaşık 2 ayddır veriyor zaten bunu
5G’ye geçtikleri dönem verdiler doğru. Bu yeni başlamış. 5G Kapsama Lideri oldukları için veriyorlar. Attığım görselde tarihe bakarsanız 25.05.2026’da başladığını göreceksiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu son bir kaç haftadır vardı bende
Görselde başlangıç tarihi 25.05.2026 yazıyor hocam nasıl bir kaç haftadır olabilir?

5G’ye geçtikleri dönem verdiler doğru. Bu yeni başlamış. 5G Kapsama Lideri oldukları için veriyorlar. Attığım görselde tarihe bakarsanız 25.05.2026’da başladığını göreceksiniz.

Görselde başlangıç tarihi 25.05.2026 yazıyor hocam nasıl bir kaç haftadır olabilir

Görselde başlangıç tarihi 25.05.2026 yazıyor hocam nasıl bir kaç haftadır olabilir?
valla ben 2 haftadır kullanıyorum hatta arkadaş söyledi böyle böyle hediye çarkından 10 kat internet veriyor diye

valla ben 2 haftadır kullanıyorum hatta arkadaş söyledi böyle böyle hediye çarkından 10 kat internet veriyor diye
Onu 5G’ye geçtikleri dönem verdiler. Ayrı kampanyalar. Bunu 5G Kapsama Lideri oldukları için veriyorlar. Emin değilim ama ayrı kampanyalar olduğu için ondan yararlanan belki ekstra bundan da yararlanabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,849
Üyeler
196,825
Son üye
ylmz5667
Geri