🔥İndirim 🔥iFFALCON 50" 4K MiniLED TV 29.999 TL🔥

Ghosting, Blooming, 1080p videoları 4k'ya upscale etme, çok fazla motion blur var mı? 1080p 240hz performansı nasıl?
Upscale etmeden direkt 4K kullanıyorum. Ghosting söz konusu değil önceki TV de ghosting hissediyordum ama şuan ciddi anlamda sıfır ghosting kalitesini yaşıyorum. Blooming şuan için denk gelmedim. Motion blue sadece çok yoğun sahnelerde küçük bir şekilde belli oluyor. 1080P 240Hz test etmedim zaten TV maksimum 144 Hz destekliyor diye biliyorum.

Upscale etmeden direkt 4K kullanıyorum. Ghosting söz konusu değil önceki TV de ghosting hissediyordum ama şuan ciddi anlamda sıfır ghosting kalitesini yaşıyorum. Blooming şuan için denk gelmedim. Motion blue sadece çok yoğun sahnelerde küçük bir şekilde belli oluyor. 1080P 240Hz test etmedim zaten TV maksimum 144 Hz destekliyor diye biliyorum.
Upscale etmeden nasıl 4k kullanıyorsunuz onu anlayamadım ? Kendiliğinden ediyor zaten tv, USB'den 4k video şeklindemi kullanıyorsunuz ?

Upscale etmeden nasıl 4k kullanıyorsunuz onu anlayamadım ? Kendiliğinden ediyor zaten tv, USB'den 4k video şeklindemi kullanıyorsunuz ?
Sunshine+moonlight kurdum. Modem aracılığıyla kalite kaybı olmadan kabloyla direkt yayın veriyorum. Yüksek bitrate ile görüntü paylaşımı yapıyorum. Monitör 1080P ama DSR ile 4K ya çektim ve TV de direkt 4K olarak açılıyor.

Teşekkürler bilgiler için. PC'de Çözünürlüğü 1080p olarak ayarlarsanız 240hz çıkması lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,803
Üyeler
191,169
Son üye
abdprox
Geri