2.4kg sütlü fındık kreması %30 fındık 605tl

Reaksiyon skoru
150
bu gibi şeyleri yemeyin şekerden uzak durun , şişmanlatır kalp hastası yapar obez olursunuz dedikten sonra;

bu nedir kinder buenonun içindeki krema diyebilirim

gerçekten %30 fındık varsa ki var görünüyor satıcı ordu dan.

nutella gibi %13 fındıklı şeylerden daha iyidir

%50 fındıklısı daha iyidir tabi ama bu paraya ancak bir kavanozu alınır marketten.
sepette 150 + premium indirimiyle 605 tl

Birebir aynı mıdır acaba kinder buenonun içiyle? Gerçi sormak için geç kaldım, aldım bir tane, hiçbirşey yapamazsak yaş pasta yaparken tat olarak kullanırız. Teşekkürler.

hocam Nutella dediğin şey çikolatalı bir ürün bunu ancak fındık ezmeleriyle kıyaslayabilirsin. şöyle anlatayım migros marka fındık ezmesi %70 fındık içeriyor
Post automatically merged:

az önce baktım migros fındık ezmesi 300 gram 175 tl
hesaplayınca kilosu 580 liraya geliyor.
aslında 600 liraya ikisinde de aşağı yukarı aynı miktarda fındık içeriyor ama biri 1kg biri 2.4kg.
isteyen istediğini alsın ama bu bence bir fırsat değil

dipnot: aynı parada migros fındık ezmesi %2 daha fazla fındık içeriyor

Son düzenleme:
hocam Nutella dediğin şey çikolatalı bir ürün bunu ancak fındık ezmeleriyle kıyaslayabilirsin. şöyle anlatayım migros marka fındık ezmesi %70 fındık içeriyor

aslında 600 liraya ikisinde de aşağı yukarı aynı miktarda fındık içeriyor ama biri 1kg biri 2.4kg.
bu farklı bir ürün
şimdi fındık ezmesini bueno içine koyarsan bir şeye benzemez
az zarar verici olarak tabii ki migros ürünü daha iyidir haklısın
benim yiğenler bu sütlü fındık kremasını yutarken üstüne para versem öz fındık ezmesi yemezler.
fiskobirlik alıyorum marketten 350 gr versiyonu 200 lira civarı 25 fındıklı
bunun esas en güzelini gürsoy yapıyor %40 fındıklı bueno dan bile daha güzel.

aslında tartışamayalım
düz fındık yiyelim şekersiz en güzeli

bu farklı bir ürün
şimdi fındık ezmesini bueno içine koyarsan bir şeye benzemez
az zarar verici olarak tabii ki migros ürünü daha iyidir haklısın
benim yiğenler bu sütlü fındık kremasını yutarken üstüne para versem öz fındık ezmesi yemezler.
fiskobirlik alıyorum marketten 350 gr versiyonu 200 lira civarı 25 fındıklı
bunun esas en güzelini gürsoy yapıyor %40 fındıklı bueno dan bile daha güzel.

aslında tartışamayalım
düz fındık yiyelim şekersiz en güzeli
ben de arada bir fındık ezmesi yerim ama tadıbu kakaolu fındık ezmesi daha hızlı bitiriyorum

dipnot: aynı parada migros fındık ezmesi %2 daha fazla fındık içeriyor
Bunu da tam öyle olmasa da nutellanın beyaz çikolatalısı gibi düşünebilirsin içeriğinde baya süt var yine sadece kakao yok, fındık ezmesi ile alakası yok pek. Gerçi bu ürünün benzerlerini de o adla satıyorlar ama kıyasladığın migros ürünü baya farklı bir şey.

Bunu da tam öyle olmasa da nutellanın beyaz çikolatalısı gibi düşünebilirsin içeriğinde baya süt var yine sadece kakao yok, fındık ezmesi ile alakası yok pek. Gerçi bu ürünün benzerlerini de o adla satıyorlar ama kıyasladığın migros ürünü baya farklı bir şey.
bunu yazmaya gece üşendim siz yazmışsınız eyvallah :d

Şunu tek geçerim ya

images

kavrulmuş fındığı rondodan geçirirseniz aynı lezzeti elde edebilirsiniz, en aızndan içeriği temiz olur

Hayatında hiç tadıbu yememiş erkek yorumu
Firmanın ortağı mısın dostum? Ben tek geçerim, sana 'geçer misin?' diye sormadım. Herkes sizin zevkiniz doğrultusunda fikir belirtmek zorunda değil; ne yazık ki forumda bu kafadan çok insan var. Bana göre hem ulaşılabilirlik hem de içerik açısından çok daha dolu.

https://imgur.com/a/dZVWoot

İnce Sözlükten bir yorum:
  • sözlükte gereksiz abartılan yiyeceklerden biri. tadı kötü değil, güzel ama abartacak bir yanı yok.

fındığı bol evet ama kakaosu çok az. yerken kakao tadı alamıyorsunuz. tadıbu’nun üstüne nutella yiyince kakao tadını aldığımı hissettim. açıkçası ben kakao tadının baskın olmasını sevdiğimden tercihim nutella’dan yana.

fuzzy olmak istemistim
    20.03.2020 21:01
    fuzzy olmak istemistim

Geri