Codtextt 80+ Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 43 Reaksiyon skoru 2 10 Nisan 2026 #1 Merhaba arkadaşlar nakit avans alıp 1 gün sonra ödeme yapıyordum ama şuan borcum - olarak gözüküyor
Codtextt 80+ Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 43 Reaksiyon skoru 2 10 Nisan 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi #2 Görsel burda
Bünyamina 80+ Platinum Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 18,151 Reaksiyon skoru 8,272 10 Nisan 2026 #3 İşlendiğinde düzelir düzelmezse kredi kartı ekstre zamanı düzelir. Günlük faiz aşağı yukarı bellidir hesaplayıp yatırdıysan sorun yok.
İşlendiğinde düzelir düzelmezse kredi kartı ekstre zamanı düzelir. Günlük faiz aşağı yukarı bellidir hesaplayıp yatırdıysan sorun yok.
Loading... 80+ Silver Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4,133 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 2,306 10 Nisan 2026 #4 ekstre zamanı düzelir o kredi kartında - ye düşme gibi durumun olamaz zaten.
Codtextt 80+ Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 43 Reaksiyon skoru 2 10 Nisan 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Loading... yazmış: ekstre zamanı düzelir o kredi kartında - ye düşme gibi durumun olamaz zaten. Devamı için tıklayın... Bünyamina yazmış: İşlendiğinde düzelir düzelmezse kredi kartı ekstre zamanı düzelir. Günlük faiz aşağı yukarı bellidir hesaplayıp yatırdıysan sorun yok. Devamı için tıklayın... Hocam şimdi o para borca gitmedi ekstre gelince borç ödeme kısmından odeyecegim doğru mudur
Loading... yazmış: ekstre zamanı düzelir o kredi kartında - ye düşme gibi durumun olamaz zaten. Devamı için tıklayın... Bünyamina yazmış: İşlendiğinde düzelir düzelmezse kredi kartı ekstre zamanı düzelir. Günlük faiz aşağı yukarı bellidir hesaplayıp yatırdıysan sorun yok. Devamı için tıklayın... Hocam şimdi o para borca gitmedi ekstre gelince borç ödeme kısmından odeyecegim doğru mudur
SeNNurki 80+ Bronze Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 727 Reaksiyon skoru 401 10 Nisan 2026 #6 Codtextt yazmış: Hocam şimdi o para borca gitmedi ekstre gelince borç ödeme kısmından odeyecegim doğru mudur Devamı için tıklayın... şuan limitin önceki ile aynıysa hiç bakmana gerek yok ekstrede harcadıktan sonra senin yatırdığın eksi olarak gözüküp tamamlıyor kendisini
Codtextt yazmış: Hocam şimdi o para borca gitmedi ekstre gelince borç ödeme kısmından odeyecegim doğru mudur Devamı için tıklayın... şuan limitin önceki ile aynıysa hiç bakmana gerek yok ekstrede harcadıktan sonra senin yatırdığın eksi olarak gözüküp tamamlıyor kendisini
Loading... 80+ Silver Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4,133 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 2,306 10 Nisan 2026 #7 Codtextt yazmış: Hocam şimdi o para borca gitmedi ekstre gelince borç ödeme kısmından odeyecegim doğru mudur Devamı için tıklayın... bir şey değişmez Parayı ekstre den önce yatırsan bile sıkıntı olmaz.Keza borcum olmasın diye ben öyle yapıyorum.
Codtextt yazmış: Hocam şimdi o para borca gitmedi ekstre gelince borç ödeme kısmından odeyecegim doğru mudur Devamı için tıklayın... bir şey değişmez Parayı ekstre den önce yatırsan bile sıkıntı olmaz.Keza borcum olmasın diye ben öyle yapıyorum.