Çözüldü✓ Rx 9070 xt alınır mı ?

Pny nin düz ve rgbli modeli sweet spot suan bana gore. Kampanya oldugunda gaming trio dusuyor 38e yakalamak lazım.
35 klık olan düşerse gaming gecesinde çökeceğim bir ara 31 k ydı noldu gigabyte bir anda 5 k arttı

elektronikte maalesef az da olsa şans faktörü var bence.Aynı kartta sorun sıkıntı yaşayan kişiler var sanırım forumda gördüm 3 5 konu açılmış. ,
Hani net kesin bişey diyemiyorum. son 4 ayda 9060xt 16gb- 9070 aldım 1 er ay kullandım sıfır sıkıntı cw bile yoktu..
9070xt de azcık cw çıktı ama kullanıyorum rahatsız etmiyor
heee doğru bak 9070xt de coıl while sorununu çok gördüm forumda. Ama CW tamamen şans işi.

@asko56 karşıma bir anda fsr redstone çıktı nedir fsr redstone dlss5in yerini alabilirmi

herkese merhaba şuan elimdeki 4060 ti 16gb ı satışa çıkardım sattıktan sonra 9070xt yi almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar varsabana deneyimlerini paylaşabilirse çok sevinirim kullanmamış arkadaşlar övme veya modeli karalama gibi işler yapmasın lütfen kötüyse hangi yanı kötü iyiyse iyi olan yanı nedir merak ediyorum sebebi geçenlerde kullanan birinin oyun oynarken siyah ekran girmesi bu herkeste oluyormu diye sormak isterim
Reis mesajları okumadım. 7 sayfa olmuş. Neden 5070ti tercih etmediğini merak ettim. Bütçe mi yetmiyor?

Geri