hala burda ne bekliyorsun sipariş versene sen burda oyalanana kadar biter zaten gg2 tane kaldı
ee burda cevap bekleyene kadar sipariş ver sonra yazaydın allahım yarabbim o fiyat da iyidisipariş verilemiyor stok bitti kart bilgilerini girdim 2 tane kalınca hebr verdim bitti
Ben dedim 9070xt al diyede çok bekledin, ama çok takılma bindirim gecesi bu o kadarda buyuk indirim yoktu.sipariş verilemiyor stok bitti kart bilgilerini girdim 2 tane kalınca hebr verdim bitti
rog scope cok iyiymis yaBen dedim 9070xt al diyede çok bekledin, ama çok takılma bindirim gecesi bu o kadarda buyuk indirim yoktu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tekrar duser.
Valla telde in in bitmiyor rog mu koymuslar bindirim gecesinerog scope cok iyiymis ya
En yukarlarda. 6.8kdan ucuza yok normalde 5.8k ya koymuslar alsam mı bilemedim monitorumle cok uyarda kalan kasa full msiGencler bindirim gecesinde 217 INF fiyatini dusurup duruyolar tufaya dusmeyin kroniği var
Keyfi LC360 iade edip galahad çekilirmi sizce ? Sirf Kasa LL diye alicam
Valla telde in in bitmiyor rog mu koymuslar bindirim gecesine
prime a 14 stok eklediler yapışsipariş verilemiyor stok bitti kart bilgilerini girdim 2 tane kalınca hebr verdim bitti
Kanka 6k ya o klavye almamda ben şahsen, o kadarda bi indirimde yok satamiyolar zaten çok onu. Şu 217 INF kronik çıktıya yıkıldım ya tam fav kasamdıEn yukarlarda. 6.8kdan ucuza yok normalde 5.8k ya koymuslar alsam mı bilemedim monitorumle cok uyarda kalan kasa full msi![]()
Prime stok eklemişler.sipariş verilemiyor stok bitti kart bilgilerini girdim 2 tane kalınca hebr verdim bitti
Cok klavyem varda iste. Güzel gozukuyor cok istiyorum.Kanka 6k ya o klavye almamda ben şahsen, o kadarda bi indirimde yok satamiyolar zaten çok onu. Şu 217 INF kronik çıktıya yıkıldım ya tam fav kasamdısence LC360 iade edip galahad geçilirmi ?
Prime stok eklemişler.