Çözüldü✓ Rx 9070 xt alınır mı ?

Hocam bitecek almazsan fiyati uygunmuş

hala burda ne bekliyorsun sipariş versene sen burda oyalanana kadar biter zaten gg
sipariş verilemiyor stok bitti kart bilgilerini girdim 2 tane kalınca hebr verdim bitti

Beyler sonkez yaziyorum fanboyluk felan değil olayım paranız coksa 5090 yada 5080 ama o kadar paranız yoksa fiyat performans olarak 9070xt derim buda benim şahsi yorumumdur.Dedigim gibi yaklaşık bir yıldır kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım kullanan arkadaşlarda aynısını söylüyor zaten.Adminden de ricam lütfen yanlış bilgi verenlerin yorumlarını engellesin gerçekten yazık insanları fanboyluklari yüzünden yanlış yönlendiriyorlar.Bu tür sorularda işi uzmanlarına bırakmalarını adminlerin cevap vermesini rica ediyorum.iyi geceler

sipariş verilemiyor stok bitti kart bilgilerini girdim 2 tane kalınca hebr verdim bitti
ee burda cevap bekleyene kadar sipariş ver sonra yazaydın allahım yarabbim o fiyat da iyidi

Ben dedim 9070xt al diyede çok bekledin, ama çok takılma bindirim gecesi bu o kadarda buyuk indirim yoktu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tekrar duser.

Ben dedim 9070xt al diyede çok bekledin, ama çok takılma bindirim gecesi bu o kadarda buyuk indirim yoktu.

Tekrar duser.
rog scope cok iyiymis ya

Gencler bindirim gecesinde 217 INF fiyatini dusurup duruyolar tufaya dusmeyin kroniği var :D

Keyfi LC360 iade edip galahad çekilirmi sizce ? Sirf Kasa LL diye alicam :D

rog scope cok iyiymis ya
Valla telde in in bitmiyor rog mu koymuslar bindirim gecesine

Gencler bindirim gecesinde 217 INF fiyatini dusurup duruyolar tufaya dusmeyin kroniği var :D

Keyfi LC360 iade edip galahad çekilirmi sizce ? Sirf Kasa LL diye alicam :D

Valla telde in in bitmiyor rog mu koymuslar bindirim gecesine
En yukarlarda. 6.8kdan ucuza yok normalde 5.8k ya koymuslar alsam mı bilemedim monitorumle cok uyarda kalan kasa full msi😂

En yukarlarda. 6.8kdan ucuza yok normalde 5.8k ya koymuslar alsam mı bilemedim monitorumle cok uyarda kalan kasa full msi😂
Kanka 6k ya o klavye almamda ben şahsen, o kadarda bi indirimde yok satamiyolar zaten çok onu. Şu 217 INF kronik çıktıya yıkıldım ya tam fav kasamdı :D sence LC360 iade edip galahad geçilirmi ?

Prime stok eklemişler.

Kanka 6k ya o klavye almamda ben şahsen, o kadarda bi indirimde yok satamiyolar zaten çok onu. Şu 217 INF kronik çıktıya yıkıldım ya tam fav kasamdı :D sence LC360 iade edip galahad geçilirmi ?

Prime stok eklemişler.
Cok klavyem varda iste. Güzel gozukuyor cok istiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,662
Üyeler
191,142
Son üye
resp_1
Geri