Lider üretimi değil. Troya petfood üretimi.Lider Pet Food üretimi gibi. İçinde taurin falanda var. Uygun geldi bana da alınabilir aslında arada atıştırmalık verilebilir.
Bizim ki yemiyorbizim kedi kuru ekmek bile yiyiyor
yine de dikkat edin bazı şeyler çok zararlı onlar ne kadar yemek isteseler deBizim ki yemiyorama taze/kuru fasulye hastası birde etliyse tabagın dibini bile yalıyor ne varsa bu fasulye de
![]()
Pişmiş et yemiyor mu? Böyle yap ekmek içi ve kıymayı karıştır ver yer hemen.Benim kedim ekmek yiyor et yemiyor bazen neden merak ediyorum.
tamamen küçüklükten diye düşünüyorum arkadaşım salama tavuğa alıştırdı kedi başka bir şey yemiyor dünya masrafBenim kedim ekmek yiyor et yemiyor bazen neden merak ediyorum.
Peki fasulye zarar lı mı hocay ayda 1 defa felan yiyoryine de dikkat edin bazı şeyler çok zararlı onlar ne kadar yemek isteseler de![]()
ya bende çok bilgi sahibi değilim ama şeker çok zararlı yemekler de baharat falan oluyor malum onlar zararlı olabilir emin değilim yine de araştırmak önemli ayda bir de bir şey olacağını sanmıyorum tüyü kadar ömrü olsunPeki fasulye zarar lı mı hocay ayda 1 defa felan yiyor
Çok teşekkürler hocam, hafif baharat zararlı olmaz ya biraz onunda vitaminini alsınya bende çok bilgi sahibi değilim ama şeker çok zararlı yemekler de baharat falan oluyor malum onlar zararlı olabilir emin değilim yine de araştırmak önemli ayda bir de bir şey olacağını sanmıyorum tüyü kadar ömrü olsun
denemek isteyen denesin derken bizmi tadına bakacağıztanesi 12.5 tl bedava fiyat satıcı sorunlu denemek isteyen denesin
Challenge Pouch Challenge Tavuklu Ciğerli Yetişkin Kedi Yaş Mama 85grx24ad : Amazon.com.tr: Evcil Hayvan Ürünleri
Challenge Pouch Challenge Tavuklu Ciğerli Yetişkin Kedi Yaş Mama 85grx24ad : Amazon.com.tr: Evcil Hayvan Ürünleriamzn.eu