❌İndirim Bitti! RTX 5090 AORUS MASTER ICE 32G 179.808,00TL

asko56

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,608
bir süredir bu fiyatta ama son stok thumbs up

AKAKCEye bakınca 178000den aşağı 5090 yok. Bu 5090 ROG seviyesindeyken harbiden alınır eğer alacak varsa kaçırmasın.

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Son kaça olur? ciddi alıcıyım

9070xt ve cebimdeki son 1k ile ekrana bakıyorum.
Bu modelin fanların önünde lazer gibi argb ışık olması aşırı hoşuma gidiyo ve bayada kaslı bi kart. İnşallah birgün buna benzer model almak istiyorum.

İndirim kanallarını takip etmesem alabiliyormuşum. Yazık ettik 🥲 5090 stokları sıkıntılı takip ettiğim kadarıyla bu fiyatlar devam eder mi sizce :/

1aydir bakıyorum 167 düştü 170 çok durdu.
Gidip geliyor arada 160 bulursam benimdir 😆🤣😆

5080 varken bunu tercih eden insanın bu ekran kartını kullanarak para kazanması gerekiyor bence

TOP TİER BEYAZ ÜRÜN STOK 1 ADET BENZER TOP TİER BEYAZ ÜRÜNLER 260 BİN TL BANDINDADIR

SATICI AMAZON

5080 varken bunu tercih eden insanın bu ekran kartını kullanarak para kazanması gerekiyor bence

5080 de 5090 da kullandım. Biri 60 FPS KCD2 oynatırken ötekinde 100 FPS aldım aynı ayarda. Sırf fiyat yüksek diye iş için olacak anlamına gelmiyor. Bana göre saf 4K için veya hardcore 4K için tek seçenek. Ha alması zor mu evet bazılarının tek maaşı bazılarının üç maaşı bazıları ev geçindiriyor bazıları aile evinde hobisine para biriktiriyor. Bence iş miş olarak bakmayın olaya derim.

RE Requiem bitirdim daha yeni. 4K Maximum Path Tracing DLSS Kalite'de FG açmadan 80 FPSleri gördüm. 5080 dediğin kartta DLSS Balanced yada Performans şart. Performans veya Balanced ise upscale olduğunu çok belli ediyor

MSRP fiyatı 2000$ olan kartın indirimle 4000$'a düşmesi harbiden enteresan bir simülasyon :)

5080 de 5090 da kullandım. Biri 60 FPS KCD2 oynatırken ötekinde 100 FPS aldım aynı ayarda. Sırf fiyat yüksek diye iş için olacak anlamına gelmiyor. Bana göre saf 4K için veya hardcore 4K için tek seçenek. Ha alması zor mu evet bazılarının tek maaşı bazılarının üç maaşı bazıları ev geçindiriyor bazıları aile evinde hobisine para biriktiriyor. Bence iş miş olarak bakmayın olaya derim.

RE Requiem bitirdim daha yeni. 4K Maximum Path Tracing DLSS Kalite'de FG açmadan 80 FPSleri gördüm. 5080 dediğin kartta DLSS Balanced yada Performans şart. Performans veya Balanced ise upscale olduğunu çok belli ediyor
Valla hocam hepi topu şuan piyasada hakkaten sağlam diyeceğin kaç oyun vardır ki 20? 30? değmez be reis 5080 de değmez gerçi. Ya 9070xt yada 5070Ti alcan 2k ultrada gayet rahat takılcan. 20 30 tane sistemini zorlıcak oyun için dünyanın parasını vermeye değmiyor bence. Tabi maddi durum çok iyiyse bişey diyemem.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valla hocam hepi topu şuan piyasada hakkaten sağlam diyeceğin kaç oyun vardır ki 20? 30? değmez be reis 5080 de değmez gerçi. Ya 9070xt yada 5070Ti alcan 2k ultrada gayet rahat takılcan. 20 30 tane sistemini zorlıcak oyun için dünyanın parasını vermeye değmiyor bence. Tabi maddi durum çok iyiyse bişey diyemem.
Bu oyunlar bittikten sonra sadece 5090ı oyun için alan bir kişi bakar bakar durur durduğu yerde tozlanır .

aynen katılıyorum benim 5080 can çekişiyor resident evilde mfg açıyosun yapay karelerle devam ediyosun aslında kartı yeni almasam bu karta niyetlenirdim kıyamadım 1 aylık kartı satmaya şimdi zararım çok olur

Geri