Tüketici hakları değişim kararı verse bile mi ?Satıcı kabul etmez hocam
Yok hocam ne kabul etmesi tamamen kafasına göre sana bunu gönderdik dediler. Süreci başından beri takip ediyorsun hocam sen 4070ti super lafını bile etmedik normal 5070 diyorduk hep ama şuan gönderilen üründen aşşa bir model gönderemezler çünkü değişim ürünü kullanılmış ve bunun üzerinden bir talep açalım bence.Senin onayın olmadan kart değişimi vesaire yapmazlar 4070 ti s yü sen kabul ettiğin için göndermişler anlaşmazlık faturaya tabi ürün için yapılır sana 5070 verirler tahminim öyle
Adamlar ücret iadesi dayattılar kafasına göre model gönderdiler gamingentr düşüncelerini umursamıyor işine geleni yapıyor direk.Senin onayın olmadan kart değişimi vesaire yapmazlar 4070 ti s yü sen kabul ettiğin için göndermişler anlaşmazlık faturaya tabi ürün için yapılır sana 5070 verirler tahminim öyle
Hocam elimde baya kanıt var, komple video çekimi kargodan itibaren, fotoğraf, yazılı şekilde kullanılmış olduğu itirafı dahil var.Şunu açıklık getireyim onayınız alınamıyor diye firma size üst model göndermek zorunda ama istediğinizi gönderecek değil süreci öyle güzel yargı yoluyla uzatır ki talebinizin yersiz ve geçersiz olduğu konusuyla girdiğiniz mahkemede mahkeme süreçleri yüzünden canınız iyice sıkılabilir ben bu tarz durumlarda itidallı davranılması gerektiğini düşünüyorum. ürününüz tedarik edilemiyor diye süreci sürekli uzatacaklardır mideniz bulanmasın bu süreçler gerçekten kolay değil. 2 yıl değişim işi tırt kere tırt desenize
Böyle bir şey mümkün değil senin ilk kartın baz alınır ilk öncelikle seçeneklerden 5070 TI'ı çıkar bence sen, bence gereksiz uzatıyorsun eğer gelen kartta bir sorun yoksa ve sende kullanacaksan kullanılmış yollansa da okey derdim çünkü üst versiyonu sonuçta aynı model değil.Tarafıma gönderilen 4070Tİ Super ayıplı ürün diyerek bu modelin sıfır kapalı kutusunu eğer ellerinde yoksa muadili olan 5070ti modeli ile değişini talep ediyorum adı altında bence iş yapabilir ama sizin fikriniz nedir hocam.
Böyle bir şey mümkün değil senin ilk kartın baz alınır, bence gereksiz uzatıyorsun eğer gelen kartta bir sorun yoksa ve sende kullanacaksan kullanılmış yollansa da okey derdim çünkü üst versiyonu sonuçta aynı model değil.
Kardeşim neyi gereksiz uzatıyorum, adamlar kutusu açılmış kullanılmış içerik eksik ürün gönderdi diyorum, hala bir çözüm yok diyorum tüm bunlara rağmen, gönderdikleri ürünün faturasını bile göndermiyorlar servis raporu dahil yok, sen bana sineye çek gereksiz uzatma diyorsun..Böyle bir şey mümkün değil senin ilk kartın baz alınır ilk öncelikle seçeneklerden 5070 TI'ı çıkar bence sen, bence gereksiz uzatıyorsun eğer gelen kartta bir sorun yoksa ve sende kullanacaksan kullanılmış yollansa da okey derdim çünkü üst versiyonu sonuçta aynı model değil.
Kardeşim neyi gereksiz uzatıyorum, adamlar kutusu açılmış kullanılmış içerik eksik ürün gönderdi diyorum, hala bir çözüm yok diyorum tüm bunlara rağmen, gönderdikleri ürünün faturasını bile göndermiyorlar servis raporu dahil yok, sen bana sineye çek gereksiz uzatma diyorsun..