DDR5 ANAKART TAVSİYESİ

engin147

80+
Reaksiyon skoru
35
Bütçe
10000
9 ile 10k arası da bütçem var linkini paylaştığım ürün indirime girmiş sizce bu fiyata bu model alınır mı? arkadaşlar Asus b650m-r den geçiş yapıcam

9 ile 10k arası da bütçem var linkini paylaştığım ürün indirime girmiş sizce bu fiyata bu model alınır mı? arkadaşlar Asus b650m-r den geçiş yapıcam

2000 TL daha arttırırsangigabyte x870 x gaming wifi 7 oneririm

7800x3d ile 5060ti 16gb kullanıyorum 10 bin den yukarı çıkamıyorum amacım wifi bluetooth ve soğutması iyi Bi güncel modele geçmek

MSI Pro B650A alabilirsin çok üst düzey bir anakarttır 2 3kda cebinde kalır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

MSI Pro B650A alabilirsin çok üst düzey bir anakarttır 2 3kda cebinde kalır.
7k ya Tomahawk ayarında bi anakart sadece gen 5 ssd desteklemiyor ama 3 adet gen 4 takabilirsin.

Marka Ön Yargın Yoksa Güzel Bir Anakart .

Ön Yargım Var Diyorsan Bunu Al .

Marka Ön Yargın Yoksa Güzel Bir Anakart .

Ön Yargım Var Diyorsan Bunu Al .

MSİ anakart daha önce hiç kullanmadım hocam hep asus kullandım msi da iyidir diye düşünüyorum bazı kişilerden bios yazılımlarıyla ilgili stabilite sıkıntısı var diye duymuştum ama ne kadar doğrudur bilemem fiyatı bana mantıklı geldi o yüzden paylaşmak istedim

MSİ anakart daha önce hiç kullanmadım hocam hep asus kullandım msi da iyidir diye düşünüyorum bazı kişilerden bios yazılımlarıyla ilgili stabilite sıkıntısı var diye duymuştum ama ne kadar doğrudur bilemem fiyatı bana mantıklı geldi o yüzden paylaşmak istedim
Evet Msı Kaliteli Ama Bios Konusunda Haklılar .

Bütçen Esniyorsa Bu Anakartı Al Derim .

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne gibi sorunlar varki hocam ben stok ayarlarda kullanan birisiyim çok kurcalamam öyle biosu fan ayarıyla ram frekansını yükseltir devam ederim oc ile işim olmuyo hiç
Tam Hatırlamıyorum Ama Bios Konusundan Dolayı Önermiyorlardı .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,889
Üyeler
192,825
Son üye
aestineasetas
Geri