Çözüldü✓ Rx 9070 xt alınır mı ?

Stoke bittiğini görünce Gaming gecesinden çıktım o yüzden alamadım
hala burda ne bekliyorsun sipariş versene sen burda oyalanana kadar biter zaten gg
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kanka 6k ya o klavye almamda ben şahsen, o kadarda bi indirimde yok satamiyolar zaten çok onu. Şu 217 INF kronik çıktıya yıkıldım ya tam fav kasamdı :D sence LC360 iade edip galahad geçilirmi ?

Prime stok eklemişler.
Stok bittiğini görünce çıktım hemen

O zaman haftaya en çok düşeni alacağım gibi duruyor

@jombo sence 5070 mi 9070xt mi

Kullanım amacına göre değişir hocam iş yapacaksan , yapay zekayla uğraşacaksan 5070 , oyun ağırlıklı bir sistem toplayacaksan 9070xt den şaşma.
hocam kullanan bir kaç arkdaşa alınmaz olduğunu söylemiş siyah ekran sorunu varmış

hocam kullanan bir kaç arkdaşa alınmaz olduğunu söylemiş siyah ekran sorunu varmış
Açıkçası kesin bir şey diyemem ama ben yıllardır amd kullanıyorum ve 7000 serisinde en ufak sorun yaşamadım 7000 serisinde sorun yoksa 9000 serisinde nasıl olsun. Siyah ekran sorunu nedir mesela ? wattman falan ise direkt yalan çünkü wattman yazılımdan ziyade mimari bir problemdi.

Açıkçası kesin bir şey diyemem ama ben yıllardır amd kullanıyorum ve 7000 serisinde en ufak sorun yaşamadım 7000 serisinde sorun yoksa 9000 serisinde nasıl olsun. Siyah ekran sorunu nedir mesela ? wattman falan ise direkt yalan çünkü wattman yazılımdan ziyade mimari bir problemdi.
Beni geç arkadaşım 9070xt kullanıyor oda sorunsuz kullanıyor.

Beni geç arkadaşım 9070xt kullanıyor oda sorunsuz kullanıyor.
Yok mesela bf6 oynuyormuş bir anda siyah ekran gelmiş birde dlss5 mi far 5mi önde olur benim için azda teknoloji önemli

Yok mesela bf6 oynuyormuş bir anda siyah ekran gelmiş birde dlss5 mi far 5mi önde olur benim için azda teknoloji önemli
bf6 nın sorunu ap ayrı bf6 nvidia kartlar ile direkt açılmıyordu :D siyah ekranı geç o oyun komple sorunluydu. Teknolojik olarak oyunlar için amd nin teknolojisi yetiyor , tabii ki bir nvidia değil ancak yetiyor. FSR 3 bile kalite modunda beni tatmin ediyor fsr4'ün görüntü kalitesi çok daha gelişti.

Son düzenleme:
bf6 nın sorunu ap ayrı bf6 nvidia kartlar ile direkt açılmıyordu :D siyah ekranı geç o oyun komple sorunluydu. Teknolojik olarak oyunlar için amd nin teknolojisi yetiyor tabii ki bir nvidia değil ancak yetiyor. FSR 3 bile kalite modunda beni ediyor fsr4'ün görüntü kalitesi çok daha gelişti.
Mevzu iyilik değil yaygınlık mevzusu. Dlss5 bile elimizde değil fsr 5 in bırak ilk adımlarını yapılması bile gündemde degildir fsr 3 ü 4 ü yaygınlastırsınlar ilk. Fsr 5 diye bahsettigim upscale teknolojisi degil bu arada dlss5 gibi gölgelendirme olayı.

Mevzu iyilik değil yaygınlık mevzusu. Dlss5 bile elimizde değil fsr 5 in bırak ilk adımlarını yapılması bile gündemde degildir fsr 3 ü 4 ü yaygınlastırsınlar ilk. Fsr 5 diye bahsettigim upscale teknolojisi degil bu arada dlss5 gibi gölgelendirme olayı.
fsr5 ten bahsetmedim zaten ki daha onun çıkmasına vardır :D opticaler sağolsun tek tıkla bütün oyunlara entegre ediliyor ama tabii ki bu olmaması gerekiyor amd nin tembelliği , ancak saf güç performansı çok iyi olduğu için ihtiyaç olmuyor fsr'a. İhtiyaç olan oyunlara da açıkçası optiscaler ile eklenebiliyor ki savunduğum bir şey değil bir firma bir teknolojiyi çıkarıyorsa eşşek gibi kendisi uğraşacak ama AMD tembel işte. Benim gibi fazladan 15-20k vermek istemeyenler uğraşıyor işte.

Son düzenleme:
fsr5 ten bahsetmedim zaten ki daha onun çıkmasına vardır :D opticaler sağolsun tek tıkla bütün oyunlara entegre ediliyor ama tabii ki bu olmaması gerekiyor amd nin tembelliği , ancak saf güç performansı çok iyi olduğu için ihtiyaç olmuyor fsr'a. İhtiyaç olan oyunlara da açıkçası optiscaler ile eklenebiliyor ki savunduğum bir şey değil bir firma bir teknolojiyi çıkarıyorsa eşşek gibi kendisi uğraşacak ama AMD tembel işte. Benim gibi fazladan 15-20k vermek istemeyenler uğraşıyor işte.
Birde hocam şunu da söyleyeyim arkadaş bf 6 dışında cs2 dada olduğunu söylemiş konuyu bulursam atarım benim kafam oraya takıldı birde 5070 mı yoksa 9070xt mı dlss ve ve far teknolojilerini kullanarak yorum yaparsanız sevinirim saf güçte 5070 ti in rakibi olduğunu biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,662
Üyeler
191,142
Son üye
resp_1
Geri