PolatAlemdarr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 560
MSI deki gibi bios sorunu yoktur galiba
Bunu kullanıyorum memnunumMSI deki gibi bios sorunu yoktur galiba
ıce modelini kullandım sorun yoktuMSI deki gibi bios sorunu yoktur galiba
MSI alma BIOS ariyorsan Asus yetmiyorsa bütçe aorus.MSI deki gibi bios sorunu yoktur galiba
Asus ne kadar MSI iadeye vercemMSI alma BIOS ariyorsan Asus yetmiyorsa bütçe aorus.
Gigabyte Biosları Güzel , Ürün İse Alınır .MSI deki gibi bios sorunu yoktur galiba
Msi hangi kartı aldın ?Asus ne kadar MSI iadeye vercem
Teşekürler hocamGigabyte Biosları Güzel , Ürün İse Alınır .
![]()
Gigabyte X870 AORUS ELITE WIFI7 Soket AM5 DDR5 8200(OC) ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Gigabyte X870 AORUS ELITE WIFI7 Soket AM5 DDR5 8200(OC) ATX Gaming (Oyuncu) Anakart fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
X870 tomahawkMsi hangi kartı aldın ?
Güzel bios ve kolay bios arıyorsan sapphire ana kartlara da bakabilirsin. Açık söyleyeyim şu ana kadar gördüğüm en basit bios.Asus ne kadar MSI iadeye vercem
Kasan ne renk anakartta renk bakıyormusun, tomahawk'ta bios sorunu ne yaşadın bende bilmiş olayım.iadeye
Teşekürler hocam
Post automatically merged:
X870 tomahawk
Sapphire de komik şeylerden kısıyor giriş seviyesi ses yongası falan, asus ve aorus varken bakmam şahsen.Güzel bios ve kolay bios arıyorsan sapphire ana kartlara da bakabilirsin. Açık söyleyeyim şu ana kadar gördüğüm en basit bios.
Sorun yaşamadım ama sorun yaşayan çok daha kargo paketi üstündeKasan ne renk anakartta renk bakıyormusun, tomahawk'ta bios sorunu ne yaşadın bende bilmiş olayım.
Giriş modelleri öyle evet ancak nitro+ olan modeller iyiydi.Kasan ne renk anakartta renk bakıyormusun, tomahawk'ta bios sorunu ne yaşadın bende bilmiş olayım.
Post automatically merged:
Sapphire de komik şeylerden kısıyor giriş seviyesi ses yongası falan, asus ve aorus varken bakmam şahsen.
Bios sorunu eski nesillerde vardı eğer yeni aldıysan çözülmüş olabilir revizeye uğradı o anakart ve sorun da biosta değil ana karttaki bios resetleme tuşunda oradan resetleyince boot olmuyordu pcSorun yaşamadım ama sorun yaşayan çok daha kargo paketi üstünde