5070ti 4k oyun perfonmans

Saf kas gücünde 9070 XT ile 5070 Ti eşit ama tabii DLSS 4.5 avantajı var, Oyunda Ray Tracing açınca Nvidia kartlar daha önde. Fakat şunu bilmeniz lazım buna AMD dahil; Frame Generation dediğimiz şey bir ilüzyondan ibaret. Hani DLSS bir tarafa ama 4X ya da 6X FG açmak evet FPS'i körüklüyor ama bu ne kadar stabil oyununa göre konuşmak lazım.

Misal ben 9070 XT ile Dying Light: The Beast'te Frame Generation açtığımda farenin tepkileri birebir olmuyor gibi hissetmiştim sonra kapattım. Fakat Space Marine 2'de oyunu 4K'da oynarken FSR Quality ile beraber FG açınca o input lag'ı hissetmedim. Hikayeli oyunlarda bu çok dert olmayacaktır ama rekabetçi oyunlarda özellikle Battlefield 6 gibi güncel oyunlarda input lag yani girdi gecikmesi hissedilir. Hani rakibiniz ile karşı karşıya gelirsiniz siz ateş edersiniz ona ama o sizi çoktan öldürüp yoluna devam ediyor olur. Bunun sahip olduğunuz internetin gecikmesi ile de ilgisi var tabii ama siz bir de üzerine 4X FG açarsanız işler daha da kötü olabilir.

Frame Generation'ın sebep olduğu o input lag mevzusunu bir nebze Nvidia Reflex ile çözebilirsiniz ama sizin bunu kendiniz tecrübe etmeniz lazım. Biz ne kadar burada anlatsakta sizin kendi edineceğiniz tecrübe gibi olmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

DLSS'i açtığı anda 5070 Ti zaten 9070 XT'den net daha iyi oluyor. AMD her ne kadar FSR 4 ile eskiye nazaran daha iyi olsa da daha henüz bir DLSS kadar iyi değil. Fakat 6 ay önce benim 9070 XT alma sebebim tamamen fiyatıydı. 32bin liraya Vatan'dan almıştım. Zaten cebimde 35bin küsür lira param vardı, istesem de 5070 ti alamazdım...

Ben bunu anlatıyorum AMD fanboyu diyorlar. Halbuki benim anlatmaya çalıştığım şeyler çok farklıydı ama her neyse :)
Rekabetçi bir oyunda frame generation özelliğinin bulunması başlıca bi saçmalık

Rekabetçi bir oyunda frame generation özelliğinin bulunması başlıca bi saçmalık

Valla ben bıraktım artık bu insanlara laf anlatmayı. Ben gidip 32bin liraya 9070 XT almışım, üstüne 15bin liraya 7800X3D almışım, o da yetmemiş X870E anakart satın almışım. Bunların toplamı bugün kaliteli bir model 5070 Ti ediyor zaten...6 aydır önüme ne gelirse çatır çutur oynuyorum...Battlefield 6'yı FSR açmadan 190 saattir oynuyorum, n'oldu bir yerimden bir şey mi eksildi ?

Sabahtan akşama MFG öven insanları kendi haline bırakıyorum. Herkese iyi forumlar.

Valla ben bıraktım artık bu insanlara laf anlatmayı. Ben gidip 32bin liraya 9070 XT almışım, üstüne 15bin liraya 7800X3D almışım, o da yetmemiş X870E anakart satın almışım. Bunların toplamı bugün kaliteli bir model 5070 Ti ediyor zaten...6 aydır önüme ne gelirse çatır çutur oynuyorum...Battlefield 6'yı FSR açmadan 190 saattir oynuyorum, n'oldu bir yerimden bir şey mi eksildi ?

Sabahtan akşama MFG öven insanları kendi haline bırakıyorum. Herkese iyi forumlar.
ben sana bir şey demedim zaten güle güle kullan güzel sistem. mfg iyi de halen daha yolu var iyi forumlar

ben sana bir şey demedim zaten güle güle kullan güzel sistem. mfg iyi de halen daha yolu var iyi forumlar

Ben de size bir şey demiyorum :) Çokta uzatrmaya gerek yok. Çok parası olan gitsin 50bin lira paraya 5070 ti alsın madem...

Piyasada alınabilecek (Oyun için) en mantıklı kart. İlk çıktığında vanguard 5070 Ti aldım , ik başlarda o kadar laf ettiler yok o fiyata alınır mı falan filan 9070xt alırdın cart curt. Şimdi hepsi kan ağlıyor ben hala aynı devam. 4k da DLSS ile 100 üzeri fps alırsın. Uzun yıllarda yeter bu kart.
kan ağlayan derken 9070xt alanları mı kasdediyorsunuz?

5070'i 4K da kullanıyorum teknolojiler ile. Hiç bir sorun yaşamadım, oynayamadığım oyun da yok. 5070ti ile hayli hayli oynanır.

5070ti erkran kartı 4k oyunlarda ne kadar fps verir
örneğin cyberpunk , last of us part 2 gibi
saf güç olarak ve dlss teknolojileri olarak
Avatarda dlss q fg 3x'de 120fps.

diger arkadasib dediklerinin hepsine katiliyorum her oyunda dlss ile 60 fps ustu oynarsin fg acacagin 3 5 oyun olur onlar da 2x acip reflexide actigin zaman 60fps ustu oynayamacagin oyun yok

Yüzde 98 ini oynatır, path tracingte teklersede very highdan high çekiverirsin be çokta dert etmeyin.

Geri