Çözüldü✓ Kaliteli USB Çoklayıcı Önerisi

Arda Fisher

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
619
Bütçe
1500
Beyler selam, Kaliteli ve iyi bir USB Çoklayıcı ihtiyacım var.
Ucu Normal USB olmalı Type-C değil kasanın Usb girişine bağlayacağım.
Şu an kullandığım 1 den fazla cihaz bağlayınca çöküyor o yüzden üzmeyecek bir şey önerirseniz çok sevinirim.

hocam çok anlamıyorum farkları ama en iyisi neyse o daha iyi olur
Hocam ne bağlayacaksınız?
Ofis bilgisayarıysa; klavye, fare, yazıcı bağlamakta sorun olmaz.
Eğer oyun bilgisayarıysa daha iyi bir şey bakmanız lazım ama yine böyle yazıcı gibi arduino raspi gibi şeyler takacaksanız bence 2.0 yeter

Beyler selam, Kaliteli ve iyi bir USB Çoklayıcı ihtiyacım var.
Ucu Normal USB olmalı Type-C değil kasanın Usb girişine bağlayacağım.
Şu an kullandığım 1 den fazla cihaz bağlayınca çöküyor o yüzden üzmeyecek bir şey önerirseniz çok sevinirim.

https://wraithesports.com/products/hm-lab-z-neo-usb-hub?variant=49844095320257 bende almayı dusunuyorum gif falan koyuluyor 8k destekliyo ama bi tık pahalı daha ucuz kaliteli olsun diyosan ugreen cok iyi
hocam bunu alcaktım ama alma sebebim masam 2 metre bazı cihazlar kasaya yetişmiyor o yüzden masamın altına montajlıyorum çoğaltıcıyı yani görünmeyecek cihaz için bu parayı vermek istemem.
Post automatically merged:

Hocam ne bağlayacaksınız?
Ofis bilgisayarıysa; klavye, fare, yazıcı bağlamakta sorun olmaz.
Eğer oyun bilgisayarıysa daha iyi bir şey bakmanız lazım ama yine böyle yazıcı gibi arduino raspi gibi şeyler takacaksanız bence 2.0 yeter
Oyun bilgisayarı hocam

Kalitelimi hocam bu? Usb sürümü nedir? yani kaliteli olsun istiyorum

hocam bunu alcaktım ama alma sebebim masam 2 metre bazı cihazlar kasaya yetişmiyor o yüzden masamın altına montajlıyorum çoğaltıcıyı yani görünmeyecek cihaz için bu parayı vermek istemem.

Oyun bilgisayarı hocam

Kalitelimi hocam bu? Usb sürümü nedir? yani kaliteli olsun istiyorum
* Ürün Kaliteli
* USB 3.0 ( Usb Sürümü )
* 5 Gbps ( Dosya Aktarım Hızı )
* 60-61 CM ( Kablo Uzunluğu )

Valla Resimde 2ft Yazıyor 60 Cm'e Denk Geliyor ft Başı 30 Cm ?
Evet hocam baktım 0.6 M diyor 60 Cm kablo Ama dikkatimi şey çekti ürün açıklamasında şu yazıyor: (Bu hub cihazları şarj etmek için tasarlanmamıştır.)

Yani gamepadimi bağladığımda şarj etmeyecekmi acaba? gücümü yetmeyecek

Geri