Ptm gibilaptopta vs pumpout yapmayacak bir macun onerisi istiyorum
sivi olsa daha iyi olmazmi hocam temal pad gibi bişey bu sanki anladıgımPtm gibi
Pullsar Ice Dragon KRYOSHEET Yüksek Performanslı Termal Macun (Efficient) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Pullsar Ice Dragon KRYOSHEET Yüksek Performanslı Termal Macun (Efficient) : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Sıvı Metal Çok Dikkatli Bir Kullanım İster .sivi olsa daha iyi olmazmi hocam temal pad gibi bişey bu sanki anladıgım
hayir sivi metal demedim arkataşin attigi termal pad gibi geldi bende hani surulebilir daha iyi olmazmi dedim telefona laptoba masaustune vs uygulaması daha iyi olmazmi diyeSıvı Metal Çok Dikkatli Bir Kullanım İster .
Termal Macun Olarak " MX-6 " Çoğu Yerde Kullanılır Ve Tavsiye Edilir .
Laptopta termal macunlar pump out oluyor bunda öyle bir sorun yok sıvı metal en sıkıntılısı eğer profesyonel kişiler tarafından yapılmazsa laptop çöp olursivi olsa daha iyi olmazmi hocam temal pad gibi bişey bu sanki anladıgım
hocam ustte yazdım ya sivi metal degil sivi derken surulebilir olmasini kastetmiştim neyseLaptopta termal macunlar pump out oluyor bunda öyle bir sorun yok sıvı metal en sıkıntılısı eğer profesyonel kişiler tarafından yapılmazsa laptop çöp olur
Laptop için attığım macunu alın diğer şeyler için noctua nt-h1 yada cooler Master pro V2 alabilirsiniz iki macunuda kullandımhocam ustte yazdım ya sivi metal degil sivi derken surulebilir olmasini kastetmiştim neyse