Çözüldü✓ 50 gündür süren Wraith servis süreci olumsuz sonuçlandı, ne yapılmalı?

Eğer böyleyse çok iyi, bana bilgi veren kişi yanlış söylemiş. Yeşil forumdaki konuma yazmışlardı bunu. O zaman wraith dönüş yapmazsa THH ile deneyeceğim şansımı ama amacım en hızlı ve zahmetsiz şekilde çözmek.
Tüketici bu fiyatları görüp şikayetten vazgeçmemesi için bakanlık tarafından karşılanır diyor kaybederse firma firmaya gazlıyor bakanlık koçlar :D

Tüketici bu fiyatları görüp şikayetten vazgeçmemesi için bakanlık tarafından karşılanır diyor kaybederse firma firmaya gazlıyor bakanlık koçlar :D
Olması gereken bu, doğru. Bak ben şikayet etmeyebiliyorum diyordum şimdi beni caydıracak bir şey kalmadı :D

Eğer böyleyse çok iyi, bana bilgi veren kişi yanlış söylemiş. Yeşil forumdaki konuma yazmışlardı bunu. O zaman wraith dönüş yapmazsa THH ile deneyeceğim şansımı ama amacım en hızlı ve zahmetsiz şekilde çözmek.
Sen THH basvurma diye wraith fanboyun birisi uydurmustur xd

mouse alacaktım wraithden vazgeçtim zaten son zamanlarda şu instadaki setupçıların wrathin ürünleri çok iyiymiş gibi reklam yapması da sinir bozucu olmaya başladı güzel ürünler getiriyorsun sattıktan sonra bir sorun çıkınca arkasında durmuyorsun
hele bir tanesi var her gün kutu açılışı yapıyor parayı nerden buluyor anlamıyorum

Trde çok fazla wraith sponsorlu olan var. Globalde de atk vgn fln sponsor oluyor

thhyi kaybedersen bakanlık ödüyor o konuda sıkıntı yok. tüketici mahkemelerini kaybedersen sen ödemek durumunda kalırsın. thh sınırı 150k lira olması lazım pahalı ürünlerde bile başvurabiliyorsun

ithal ettikleri marka ve model sayısı arttıkça satış sonrası destek hizmetleri geri gitti. mümkün olduğunca uzak durulmalı artık.

@Luci_ atk a9 mouselar klasegeara gelmiş iade politikaları nasıldır bende air var şarji bitiyor ordan a9 plus almak istiyorum wraith gibiyse hiç bulaşmam wraith gibi değilse alayım hemen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,320
Üyeler
192,999
Son üye
emirmercanoglu
Geri