Sistem beni kaç yıl götürür ?

Reaksiyon skoru
163
Hayırlı pazartesiler
4060 oc + 5 5600 kombosu beni kaç yıl götürür ?
Sınavdan sonra cs2 bide ac vallhalla yapacağım. Bu yaz işe girmeyi planlamıyorum kafamı dinlemek istiyorum. Ünide garsonluk cart curt bir yere ek iş olarak girersem biriktirip am5 e geçmeyi planlıyorum. Sizce geçmeli miyim ? 8 gb vram ile 1080p de ileriki 2-3 yıl beni götürse yeter.

Hayırlı pazartesiler
Sınavdan sonra cs2 bide ac vallhalla yapacağım. Bu yaz işe girmeyi planlamıyorum kafamı dinlemek istiyorum. Ünide garsonluk cart curt bir yere ek iş olarak girersem biriktirip am5 e geçmeyi planlıyorum. Sizce geçmeli miyim ? 8 gb vram ile 1080p de ileriki 2-3 yıl beni götürse yeter.
am6 ya kadar götürür gibi veya 9080xt veya 6000 serisine

4 sene götürür 2008 den kalma PC m var CD 2 de 200 FPS Alıyo 10 yıl bile götürür sjsjsj

Hayırlı pazartesiler
Baya subjektif bir cevabı var. Bir sistemin ömrü sen istediğin oyunu oynayamayana kadardır, sadece yükseltmek için yükseltmek çok mantıklı bir hareket değil. Yani cevap senin oynayacağın oyunlara bağlı olarak değişiyor. Örneğin sen triple A oyun oynamadıkça 8GB VRAM seni neden etkilesin?

Orta seviye popüler bir komboya sahipsiniz, AM5'e geçmek masraflı bir iş. Sadece CS2 ve AC Valhalla oynuyorsam tutardım sistemimi.

sadece cs tarzı ve bazende sistemi çok yormayan grafik odaklı oyunlar oynayacaksan 2-3 yıl çok rahat götürür. benim rx6600 5500 bile 4. yılına girecek nerdeyse hala taş gibi bi 4 yılı daha var onun bile :D

Hayırlı pazartesiler
AM6 çıkana kadar upgrade yapma bence. Gayet yeterli götürür.

Peki arkadaşlar ramları 32 yapayım mı ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar peki 4060 ı satıp 3070 e falan geçmek mantıklı olur mu sizce aklıma ara sıra geliyor ama pek sıcak değilim dlss mevzusundan dolayı. Yada diğer ihtimal 5800X3D ye geçmek mi mantıklı ?
bazı arkadaşlar am4 e yatırım yapma diyor ama ram fiyatları zirvelerde şu an. Çok fazla masraf çıkartacak bana.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,662
Üyeler
191,142
Son üye
resp_1
Geri