Yardım PSU ve kasa önerisi lazım

igito

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,243
@yusuf7878 hocam 750 - 850 watt arası psu önerileriniz varmıdır? bütçe belirli değil orta üst segment olsa yeterli bilindik markalar olsun.
bir de kasa önerisi lazım. eğer kasa+psu şeklinde satılan kasalar varsa onlarda olur

@yusuf7878 hocam 750 - 850 watt arası psu önerileriniz varmıdır? bütçe belirli değil orta üst segment olsa yeterli bilindik markalar olsun.
bir de kasa önerisi lazım. eğer kasa+psu şeklinde satılan kasalar varsa onlarda olur

Bunları önermekteyim.

belirsiz hocam orta üst segment öneriler verseniz yeterli olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@jombo hocam senin bilgin varmı bu konuda

Enermax alınabilir fakat fan yatağı sorunluydu galiba bu modelde var mı bilinmiyor diye biliyorum

direkt garantiye oynayacaksak modüler olmaması sorun değilse.

Kasa https://www.zoko.com.tr/urun/zoko-emperor-siyah-7x12cm-argb-fanli-atx-gaming-akvaryum-kasa/
kasanın boş hali alını nyota fanlarda alınabilir

Enermax alınabilir fakat fan yatağı sorunluydu galiba bu modelde var mı bilinmiyor diye biliyorum

direkt garantiye oynayacaksak modüler olmaması sorun değilse.

Kasa https://www.zoko.com.tr/urun/zoko-emperor-siyah-7x12cm-argb-fanli-atx-gaming-akvaryum-kasa/
kasanın boş hali alını nyota fanlarda alınabilir
hocam psu olarak modüler olsa daha iyi olur ya. bir de kasa olarak ucuza kaçmaya gerek yok onda da orta üst segment kasalar olsa iyi olur. hem akvaryum hemde atx mesh kasa önerilerin varmıdır?

Attığım vento vg16al gayet iyi alabilirsiniz.
onun haricinde öneri varmıdır?

hocam psu olarak modüler olsa daha iyi olur ya. bir de kasa olarak ucuza kaçmaya gerek yok onda da orta üst segment kasalar olsa iyi olur. hem akvaryum hemde atx mesh kasa önerilerin varmıdır?

onun haricinde öneri varmıdır?

Arkadaşın attığı enermax 1000w modelini alabilirsen çok iyi olur bu arada.

Arkadaşın attığı enermax 1000w modelini alabilirsen çok iyi olur bu arada.
akvaryum kasa önerilerin varmıdır hocam? yine orta üst kalite olacak şekilde.
dediğin enermax psu sırf 1000w olup 5k olduğu içinmi öyle dedin?

akvaryum kasa önerilerin varmıdır hocam? yine orta üst kalite olacak şekilde.
dediğin enermax psu sırf 1000w olup 5k olduğu içinmi öyle dedin?
Evet sırf 5k olduğu için dedim 850w fiyatına A kalite 1000w müthiş fiyat. Akvaryum önerilerimi yapmıştım zaten bakabilirsin.

Geri