Ekranı bozulan telefona nasıl erişilir?

Mike Ross

80+
Reaksiyon skoru
55
telefonumun ekranı gitti çalışmıyor ama telefon çalışıyor titreşiyor vs. mouse bağlayabiliyorum ama nasıl nereye basıcam vs imkansız gibi. PC'ye bağlamayı yapmaya çalışıyorum ama ekrana izin ver uyarısı çıkıyor büyük ihrimalle ve yeniden başlatıldığı için önce şifreyi girmem gerek sanırım 1 kere. Nasıl yapabilirim? Redmi Note 11 Pro Plus

TalkBack (Ekran Okuyucu)

Eğer ekranın dokunmatiği çalışmıyorsa ama ses geliyorsa, Google'ın görme engelliler için olan TalkBack özelliğini aktif ederek bastığın yeri duymanı sağlayabilirsin.
  • Nasıl Açılır? Ses açma ve ses kısma tuşlarına aynı anda 3 saniye boyunca basılı tut.
  • Nasıl Kullanılır? Eğer açılırsa, ekranda parmağını gezdirdiğinde sana hangi butonda olduğunu söyler (Örn: "Sayı 1", "Tamam Butonu"). Bir öğeyi seçmek için üzerine çift tıklaman gerekir.

TalkBack (Ekran Okuyucu)

Eğer ekranın dokunmatiği çalışmıyorsa ama ses geliyorsa, Google'ın görme engelliler için olan TalkBacközelliğini aktif ederek bastığın yeri duymanı sağlayabilirsin.
  • Nasıl Açılır? Ses açma ve ses kısma tuşlarına aynı anda 3 saniye boyunca basılı tut.
  • Nasıl Kullanılır? Eğer açılırsa, ekranda parmağını gezdirdiğinde sana hangi butonda olduğunu söyler (Örn: "Sayı 1", "Tamam Butonu"). Bir öğeyi seçmek için üzerine çift tıklaman gerekir.
açılmadı malsefe

telefonumun ekranı gitti çalışmıyor ama telefon çalışıyor titreşiyor vs. mouse bağlayabiliyorum ama nasıl nereye basıcam vs imkansız gibi. PC'ye bağlamayı yapmaya çalışıyorum ama ekrana izin ver uyarısı çıkıyor büyük ihrimalle ve yeniden başlatıldığı için önce şifreyi girmem gerek sanırım 1 kere. Nasıl yapabilirim? Redmi Note 11 Pro Plus
İçindeki verileri almaya çalışıyorsan ve bilgin yoksa yapabileceğin en iyi şey dandik bir ekran taktırmak olur

açılmadı malsefe
peki asistanı açıp söylesen o yapar mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

eğer buda olmazsa bi telefoncuya gidip eğer varsa denemelik ekranları olur istersenn bilgilerini alıp belki yaparlar

peki asistanı açıp söylesen o yapar mı

eğer buda olmazsa bi telefoncuya gidip eğer varsa denemelik ekranları olur istersenn bilgilerini alıp belki yaparlar
asistan yerine gemini geldi ondan açamıyorum galiba

Telefona HDMI adaptör tak TVye bağla Mouse’u da bağla Ekran TVye gelir Şifreyi gir izinleri ver PC’ye bağla

Telefoncuya gidip orda yede bir ekran varsa verileri almak için onu taktırıp aktarıp geri bırakabilirsiniz. Ya da son mesajdaki gibi bağlayabiliyorsanız HDMI da olur.

Telefona HDMI adaptör tak TVye bağla Mouse’u da bağla Ekran TVye gelir Şifreyi gir izinleri ver PC’ye bağla
hdmi adaptör ile izin olmadan giriliyor mu? ona göre alırım bi tane

Telefoncuya gidip orda yede bir ekran varsa verileri almak için onu taktırıp aktarıp geri bırakabilirsiniz. Ya da son mesajdaki gibi bağlayabiliyorsanız HDMI da olur.
çevremde çok işin ehli bir telefoncu yok o yüznden tercihim değil şuanlik

hdmi adaptör ile izin olmadan giriliyor mu? ona göre alırım bi tane

çevremde çok işin ehli bir telefoncu yok o yüznden tercihim değil şuanlik
Aynı sorunu bnede yaşadımda çözümünü bulamadım. Daha önce bilgisayar ile eşleştirip bağladıysanız duruyorsa belki bir ihtimal teklar bağlanıp ordan ayarlayabilirsiniz belki.

Geri